Hoe ziet jouw bankrekening er nu én later uit? Ontdek het in 6 stappen

Het leven loopt vaak anders dan gepland. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je door financieel vooruit te denken. Dat kan makkelijk en snel met FinSnap, dé tool waarmee je in 10 minuten inzicht krijgt in je financiën voor nu en voor later.

Image
Blog FinSnap Aegon

FinSnap in een notendop

Een baby op komst, op zoek naar een betere work-life balance of net gaan samenwonen met de liefde van je leven. Wat er ook speelt; het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Dat is vaak helemaal niet erg. Wél is het fijn als je er financieel op bent voorbereid. Daarom hebben we FinSnap. Dit is een online tool waarmee je je inkomsten en uitgaven in kaart brengt. Voor nu én voor later. Gebruik je de tool, dan ontdek je snel en eenvoudig of jouw dromen voor de toekomst (nog) financieel haalbaar zijn. En dat is toch wel heel fijn om te weten.

Handig op verschillende momenten

Met FinSnap ontdek je in mum van tijd of je tijdens je pensioen genoeg geld hebt om prettig van te leven. Ook kun je met de tool spelenderwijs ontdekken hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden om eventuele toekomstdromen te kunnen realiseren. Misschien wil je minder gaan werken omdat er een kindje op komst is? Of wil je graag tegelijk met je partner met pensioen? Daarover gesproken: je kunt FinSnap samen met je partner invullen. Op die manier ontdek je met elkaar of jullie genoeg geld voor later hebben.

Zo werkt het

FinSnap bestaat uit  6 eenvoudige stappen.

  • Stap 1: Download de Ockto-app en login met je DigiD.
  • Stap 2: Haal gegevens op bij de Belastingdienst, het UWV en Mijnpensioenoverzicht.nl.
  • Stap 3: Controleer de ingevulde gegevens en vult ze aan waar nodig.
  • Stap 4: Je krijgt een overzichtelijk totaalplaatje van je inkomsten en uitgaven van nu en later.
  • Stap 5: Ontdek spelenderwijs hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden.
  • Stap 6: Uitkomsten kun je delen met een (onafhankelijk) adviseur om mogelijkheden te bespreken.

En mijn gegevens dan?

Sure, FinSnap is veilig. De tool verzamelt jouw gegevens direct uit de bron met de Ockto-app. Dit is puur om jou financieel inzicht te geven. Alleen jij kunt bij de gegevens.

Vooruitdenken = rust

Als je FinSnap invult, denk je financieel vooruit. Je krijgt een totaalplaatje van jouw inkomsten en uitgaven van nu en later. Zo ontdek je of jij bijvoorbeeld een pensioengat hebt. Of wat je moet doen om jouw dromen te verwezenlijken. De uitkomsten van FinSnap kun je delen met een (onafhankelijk) financieel adviseur. Die kan je adviseren over jouw financiële mogelijkheden, bijvoorbeeld over je pensioengat aanvullen door extra te sparen of te beleggen. En dat geeft rust.

Image
Aegon finsnap 4 momenten HC

Denk vooruit met FinSnap

Wil jij het beste uit het leven halen? Dan is het belangrijk om vooruit te denken. FinSnap helpt daarbij. Met deze online tool krijg je in 10 minuten inzicht in jouw financiën. Voor nu en voor later.

Gebruik FinSnap
Author Image

Annieck Verkerk

08 December 2020 09:50