Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Blogs Pensioen Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

10-03-2020

Vaak weet je wel hoe je er nu financieel voor staat. Maar heb je voldoende inzicht in al je inkomsten en uitgaven? En hoe zit het met later? Wij hebben een makkelijke manier om inzicht én overzicht te krijgen in je financiële situatie nu. En het geeft je gelijk ook een doorkijkje naar de toekomst. Dus ben jij benieuwd hoe je er financieel voor staat? Dan is FinSnap iets voor je! 

#1 Wat is FinSnap in een notendop?

Het regelen van geldzaken is niet ieders hobby. Zo heeft 70% van de Nederlanders geen idee hoeveel geld er binnenkomt tijdens hun pensioen. En ondanks dat stilstaan bij ‘geld voor later’ belangrijk is, schuiven veel mensen het voor zich uit. Bijvoorbeeld omdat ze opzien tegen het uitzoekwerk. Of omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. FinSnap neemt die drempels weg. Met de online tool breng je in tien minuten je inkomsten en uitgaven van nu en later in kaart. Op die manier ontdek je eenvoudig of jouw wensen voor de toekomst financieel haalbaar zijn.

#2 Waarom is FinSnap zo handig?

Met FinSnap ontdek je in mum van tijd of je tijdens je pensioen genoeg geld hebt om prettig van te leven. Ook kun je met de tool spelenderwijs ontdekken hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden om eventuele toekomstdromen te kunnen realiseren. Misschien verandert je inkomen? Of zou je willen weten of je eerder kan stoppen met werken?  En heb je een partner? Vul FinSnap dan samen in. Op die manier ontdek je met elkaar of jullie genoeg geld voor later hebben.

#3 Hoe werkt FinSnap?

FinSnap bestaat uit vijf eenvoudige stappen.

  • Stap 1: Om je financiële situatie in kaart te brengen, haal je de benodigde gegevens op bij de Belastingdienst, het UWV en Mijnpensioenoverzicht.nl. Dit doe je veilig en eenvoudig met je DigiD en de Ockto-app.
  • Stap 2: Je controleert de ingevulde gegevens en vult ze zo nodig aan.
  • Stap 3: Je krijgt een overzichtelijk totaalplaatje van je inkomsten en uitgaven van nu en later.
  • Stap 4: Je ontdekt spelenderwijs hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden.
  • Stap 5: Je kunt de uitkomsten delen met je een (onafhankelijk) financieel adviseur, zodat je samen jouw mogelijkheden kunt bespreken.

#4 Is de tool veilig?

FinSnap is zeker veilig. De tool verzamelt jouw gegevens direct uit de bron met de Ockto-app. Dit is puur om jou financieel inzicht te geven. Alleen jij kunt bij de gegevens.

#5 Wat levert Finsnap mij op?

Als je FinSnap invult, krijg je een totaalplaatje van jouw inkomsten en uitgaven van nu en later. Zo ontdek je of jij een pensioengat hebt. En wat er gebeurt met je financien als je inkomen verandert. De uitkomsten kun je delen met een (onafhankelijk) financieel adviseur. Die kan je adviseren over jouw financiële mogelijkheden, bijvoorbeeld over je pensioengat aanvullen door extra te sparen of te beleggen.

Meer weten?

Kijk op de pagina van FinSnap voor meer informatie en breng jouw inkomsten en uitgaven van nu én later in kaart.

FinSnap

Ontdek hoe jij er financieel voor staat, nu én later! 

Doe de check