Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Blogs Pensioen Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

10-03-2020

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet.

1. Wat is FinSnap?

FinSnap is een online tool waarmee je je inkomsten en uitgaven in kaart brengt. Voor nu én voor later. Gebruik je de tool, dan ontdek je snel en eenvoudig of jouw wensen voor de toekomst (nog) financieel haalbaar zijn. En dat is toch wel heel fijn om te weten. Met FinSnap verlagen we de drempel van het financiële uitzoekwerk. Zo neem jij gemakkelijker zelf het voortouw in je geldzaken en krijg je antwoord op belangrijke vragen in deze onzekere tijd.

2. Waarom is FinSnap zo handig?

Met FinSnap ontdek je in mum van tijd of je tijdens je pensioen genoeg geld hebt om prettig van te leven. Ook kun je met de tool spelenderwijs ontdekken hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden om eventuele toekomstdromen te kunnen realiseren. Misschien verandert je inkomen? Of zou je willen weten wat er gebeurt als je je baan verliest? Heb je een partner? Vul FinSnap dan samen in. Op die manier ontdek je met elkaar of jullie genoeg geld voor later hebben.

3. Hoe werkt FinSnap?

FinSnap bestaat uit zes eenvoudige stappen.

  • Stap 1: Download de Ockto-app en login met je DigiD.
  • Stap 2: Haal gegevens op bij de Belastingdienst, het UWV en Mijnpensioenoverzicht.nl.
  • Stap 3: Controleer de ingevulde gegevens en vult ze aan waar nodig.
  • Stap 4: Je krijgt een overzichtelijk totaalplaatje van je inkomsten en uitgaven van nu en later.
  • Stap 5: Ontdek spelenderwijs hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden.
  • Stap 6: Uitkomsten kun je delen met een (onafhankelijk) adviseur om mogelijkheden te bespreken. 

4. Is de tool veilig?

FinSnap is zeker veilig. De tool verzamelt jouw gegevens direct uit de bron met de Ockto-app. Dit is puur om jou financieel inzicht te geven. Alleen jij kunt bij de gegevens.

5. Wat levert FinSnap mij op?

Als je FinSnap invult, krijg je een totaalplaatje van jouw inkomsten en uitgaven van nu en later. Zo ontdek je of jij een pensioengat hebt. En wat er gebeurt met je financien als je inkomen verandert. De uitkomsten kun je delen met een (onafhankelijk) financieel adviseur. Die kan je adviseren over jouw financiële mogelijkheden, bijvoorbeeld over je pensioengat aanvullen door extra te sparen of te beleggen.

Meer weten?

Kijk op de pagina van FinSnap voor meer informatie en breng jouw inkomsten en uitgaven van nu én later in kaart.

FinSnap

Ontdek hoe jij er financieel voor staat, nu én later! 

Doe de check