Op deze 4 momenten wil je extra inzicht in je geldzaken

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je door financieel vooruit te denken. Dat kan gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.

Image
Blog - 4 momenten finsnap

FinSnap is dé online tool waarmee je binnen 10 minuten jouw totale financiële plaatje inzichtelijk hebt. Na het (veilig) ophalen van je gegevens, geeft FinSnap je inzicht in je inkomsten en uitgaven. Voor nu en later. Zo zie je in één oogopslag waar er ruimte is of waar je juist te kort komt. Met dit inzicht denk je gemakkelijker vooruit als het gaat om je geldzaken. Bijvoorbeeld op deze 4 momenten:

1. Een baby op komst

Is er een kleine op komst? Of hebben jij en je partner een kinderwens? Dan is het raadzaam om financieel vooruit te denken. Volgens het Nibud kosten kinderen tot hun 12e levensjaar gemiddeld 50.000 euro. Dat is 350 euro per maand. Ka-ching! Heb jij die financiële ruimte? Ook als je eventueel minder wil gaan werken? Bespreek dit met je partner en raadpleeg FinSnap. Check ook de financiële kraamlijst om goed voorbereid te zijn op die kleine.

2. Samen onder één dak wonen

Hebben jij en je lief plannen om binnenkort te gaan samenwonen? Of wonen jullie sinds kort onder één dak? Gefeliciteerd! De kans is groot dat je druk bent met meubels shoppen en verf uitzoeken. Ook belangrijk: de financiële zaken goed regelen. FinSnap helpt hierbij. Met de online tool kun je makkelijk en snel jullie financiële plaatje in kaart brengen. Wat komt er binnen? Wat gaat eruit? En hebben jullie genoeg geld om gelukkig van te leven op de lange termijn? Door nú vooruit te denken, sta je straks niet voor verrassingen.

3. (Eerder) stoppen met werken

Pensioen. Voor de één is het nog een ver-van-zijn-bed-show, voor de ander komt het in rap tempo dichterbij. Wat het ook voor jou is; het is verstandig om er op tijd bij stil te staan. Misschien wil je eerder stoppen met werken? Bijvoorbeeld omdat je tegelijk met je partner met pensioen wil? Of  omdat je eerder wil genieten van je hobby’s? Om te checken of dat financieel haalbaar is en je niet met een pensioengat te maken hebt, kun je FinSnap gebruiken. Dan heb je een compleet plaatje van je geldzaken van nu en straks.

4. Een vaste baan én freelancen

Of het nou een uit de hand gelopen hobby is, of een plan dat al lange tijd in je hoofd zat; steeds meer mensen freelancen naast een baan in loondienst. Hierdoor heb je naast je vaste inkomen te maken met een wisselend inkomen. Wat betekent dat voor je inkomen op de korte termijn? En als je verder vooruitdenkt… moet je dan iets regelen voor bijvoorbeeld je pensioen? FinSnap helpt je op weg.

Image
Aegon finsnap 4 momenten HC

Denk vooruit met FinSnap

Wil jij het beste uit het leven halen? Dan is het belangrijk om vooruit te denken. FinSnap helpt daarbij. Met deze online tool krijg je in 10 minuten inzicht in jouw financiën. Voor nu en voor later.

Gebruik FinSnap
Author Image

Annieck Verkerk

30 November 2020 16:04