Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus kiezen Aegon Cappital als de voorkeurspartner voor de pensioenen in de Rijn- en Binnenvaart

Image
Koninklijke Binnenvaart Nederland

Op 1 januari 2025 vervalt de verplichtstelling bij Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Rijn- en Binnenvaart en kunnen alle werkgevers uit de sector terecht bij Aegon Cappital voor een nieuwe pensioenregeling.

Samenwerking Koninklijke Binnenvaart Nederland, Nautilus en Aegon Cappital

Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus behartigen de belangen van de werkgevers en werknemers in de Rijn- en Binnenvaart. Beiden hechten waarde aan de financiële zekerheid en het welzijn van hun leden. Dat sluit goed aan bij de missie van Aegon Cappital.

Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus kiezen daarom Aegon Cappital.

Vervolg stappen

Op dit moment is Aegon Cappital met Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus in overleg over een Voorkeursregeling Rijn- en Binnenvaart. Wij verwachten daar op korte termijn meer over te kunnen delen. Ook volgt dan meer informatie met de vervolgstappen. Zodra deze informatie beschikbaar is, wordt deze pagina bijgewerkt.

Een pensioenregeling bij Aegon Cappital

Aegon Cappital is een pensioenuitvoerder die al voor circa 6.000 werkgevers de pensioenregeling uitvoert. Wij maken pensioen leuk en begrijpelijk. Zo zorgen we niet alleen voor goede rendementen, maar zorgen we er ook voor dat werknemers bewuste keuzes maken voor een gezonde financiële toekomst.

Wil je iemand spreken? Laat dan hier je contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Waarover wil je meer informatie
Waarover wil je meer informatie
Je naam
Je naam
Je organisatie
Je organisatie
Je e-mailadres
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Je telefoonnummer