Werkgevers in de sector Rijn- en binnenvaart: Welkom!

Image
Koninklijke Binnenvaart Nederland

U kunt voor een nieuwe pensioenregeling bij Aegon Cappital terecht. Vanaf 1 januari 2025 vervalt de verplichtstelling bij Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Rijn- en Binnenvaart. Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus kozen voor Aegon Cappital als voorkeurspartner. Samen hebben we een passende pensioenregeling ontworpen voor uw sector. Heeft u andere wensen? Ook daarover gaan we graag met u in gesprek. We helpen u op weg met een stappenplan:

1. Kies een deskundig adviseur

De transitie van uw pensioenregeling is een ingewikkeld traject. Een adviseur helpt u bij de analyse van wat uw organisatie nodig heeft. De adviseur kent de wettelijke regels en geeft inzicht in de keuzes die u kunt maken. Heeft u nog geen adviseur? Geen probleem. Wij werken samen met adviseurs die veel werkgevers in de sector Rijn- en Binnenvaart begeleiden. Zij staan voor u klaar:

2. Bepaal uw pensioenregeling

De volgende stap is: samen met uw adviseur en werknemers de wensen en behoeften voor de nieuwe pensioenregeling in kaart brengen. In het ‘overzicht voorkeursregeling’ vindt u de voornaamste kenmerken van de voorkeursregeling. U vindt daar ook een overzicht van het overeengekomen tarief. Heeft u andere wensen of afspraken met uw werknemers? Bij Aegon Cappital denken we graag met u mee.

Download ‘overzicht voorkeursregeling’

3. Neem contact met ons op

Heeft u een beeld bij de pensioenregeling die past bij uw organisatie? Neem dan vooral contact met ons op. Ook als u vragen heeft of andere wensen heeft dan de voorkeursregeling. Onze salesconsultants hebben alle expertise in huis om samen met u en uw adviseur tot een goede pensioenregeling voor uw werknemers te komen.

Wie we zijn

Aegon Cappital is een pensioenuitvoerder die al voor circa 6.000 werkgevers de pensioenregeling uitvoert. Wij maken pensioen leuk en begrijpelijk. Zo zorgen we niet alleen voor goede rendementen, maar ook helpen we werknemers om bewuste keuzes maken voor een gezonde financiële toekomst.

@work

Bij Aegon Cappital weten we dat alleen een online omgeving niet voldoende is. Daarom hebben we Aegon Cappital @Work. Een mooie mix van middelen om werknemers te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen. Lees meer over @work.

Waarover wil je meer informatie
Waarover wil je meer informatie
Je naam
Je naam
Je organisatie
Je organisatie
Je e-mailadres
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Je telefoonnummer