Klant aan het woord: VodafoneZiggo

“Samen vooruit blijven denken is wat ons bindt”

Thijs van Loon, HR Director Reward & People Experience VodafoneZiggo:

“Plezier en vooruitgang met elke verbinding. Dat is onze purpose en daar werken we elke dag met alle collega’s keihard aan. Bij VodafoneZiggo leggen we waardevolle verbindingen tussen mensen en de diensten die voor hen belangrijk zijn. Wij zijn de aanjager van digitalisatie in Nederland en bouwen met ons Giganet aan een future proof netwerk. Aegon Cappital legt zowel online met portals als offline met de activatie van onze medewerkers met AegonCappital@Work op gelijke wijze de perfecte verbinding. Waar wij voor staan vindt Aegon Cappital dus net zo belangrijk alleen dan met betrekking tot een goed pensioen voor onze medewerkers. Het gemak van implementeren en inregelen was voor ons een belangrijk punt om de overstap naar Aegon Cappital te maken.”

Image
Vodafone Ziggo
Video file

Klant aan het woord: VodafoneZiggo

Vooruitdenken met: Thijs van Loon, HR Directeur VodafoneZiggo

Wat komt het eerste in je op bij het woord vooruitdenken?

Dan denk ik weer aan onze purpose “plezier en vooruitgang met elke verbinding”. Wij geven hieraan invulling met ons Giganet en alle diensten die dat mogelijk maakt zodat ook in de toekomst iedereen waardevolle verbindingen kan leggen en vooruitgang kan boeken. Persoonlijk en zakelijk. Of je nu online je business wilt runnen, thuis wilt genieten van de mooiste tv-ervaring met je gezin of als oudere langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen omdat je betrouwbare zorg op afstand moet ontvangen. Dat is waar VodafoneZiggo voorstaat.

Hoe kijk je daarbij naar pensioen?

Pensioen zie ik als een verbinding naar de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat digitalisering óók hier het verschil gaat maken.

Welke kansen zie je daarbij?

Met digitalisering, kunstmatige intelligentie en robotisering zijn de mogelijkheden eindeloos. Adviseurs kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van roboadvies en medewerkers krijgen steeds meer inzicht in hun toekomstig inkomen. Het pensioen van de toekomst zal steeds inzichtelijker worden en beter afgestemd op persoonlijke behoeften.

Waarom de keuze voor Aegon Cappital?

Met Aegon Cappital kiezen we voor de toekomst. Ze bouwen flink aan de digitale snelweg en hebben moderne opvattingen over hoe je op verantwoorde wijze je pensioen opbouwt. En hebben bij de overstap al direct laten zien dat ze hun beloften waarmaken.

Over VodafoneZiggo

VodafoneZiggo gebruikt de kracht van technologie om de samenleving sterker te maken. Zij zijn de aanjager van de Nederlandse digitalisering en bouwen het netwerk van de toekomst. Met als doel: plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Thijs is HR Director Reward & People Experience bij VodafoneZiggo. Wil je meer weten over VodafoneZiggo of wat Thijs van de pensioenregeling bij Aegon Cappital vindt? Stuur Thijs dan gerust een bericht.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze andere klanten?

Je leest welke uitdagingen onze klanten hadden, en hoe we die samen met hen én de adviseur zijn aangegaan.

Lees de ervaringen van andere klanten