Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Uw reis annuleren vanwege de aardbeving in Kos en Bodrum?

21 juli 2017

Wilt u vanwege de aardbeving van 20 op 21 juli niet meer naar Kos (Griekenland) of Bodrum (Turkije) reizen? De Doorlopende Reisverzekering van het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket dekt de kosten van uw annulering. Deze verzekering keert uit als een reis- of huurovereenkomst wordt geannuleerd door onverwachte bijzondere omstandigheden. De dekking geldt voor alle verzekerde personen samen.

Zo kunt u annuleren

Het is belangrijk om een vergoeding van de annuleringskosten zo snel mogelijk in te dienen. U kunt uw annulering nu direct online doorgeven. Ook kunt u uw annulering doorgeven via uw adviseur. U kunt ons natuurlijk ook bellen.

Heeft u een Doorlopende Reisverzekering Allrisk uit het Woon- & VrijeTijdpakket?

Op uw polis leest u welke voorwaarden en dekking op u van toepassing zijn. De annuleringsdekking geldt als de reis vóór 21 juli 2017 is geboekt, en alleen voor het deel dat níet door de reisorganisatie wordt teruggegeven. Want meestal wordt door de reisorganisatie ook een deel terugbetaald bij annulering.

Voor de voorwaarden 3018 en 3025 geldt:

De dekking voor annuleringkosten is maximaal:

  • € 2.500,- voor alleenstaanden
  • € 4.000,- voor een gezin zonder kinderen
  • € 4.000,- voor alleenstaanden met kinderen
  • € 5.000,- voor een gezin met kinderen

 

Het verzekerd bedrag geldt per reis- of huurarrangement voor alle verzekerden samen, tenzij er voor een bepaalde reis aanvullende afspraken zijn gemaakt.