Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Van Schulden naar Kansen

Drie mensen op een bankje in het park
Over ons Maatschappij Van Schulden naar Kansen

Wist je dat meer dan een half miljoen huishoudens in Nederlands risicovolle schulden hebben? Je geldzaken op orde, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met onze financiële kennis en kunde helpen we mensen met schulden om dat wél voor elkaar te krijgen. Zo gaan ook zij een gezonde, financiële toekomst tegemoet.

Man en vrouw bespreken administratie aan tafel

Onze partners

Zelf hulp nodig of benieuwd naar de organisaties waar wij mee samenwerken?

Drie mensen aan het brainstormen

Het programma

Alles over de ambitie en aanpak van Van Schulden naar Kansen.

Drie mensen aan tafel achter laptop

Het onderzoek

Hoe succesvol is onze aanpak? De Hogeschool van Amsterdam onderzoekt het.

Aegon en Van Schulden naar Kansen

Mensen in staat te stellen om zelf bewuste financiële keuzes te maken. Dát is onze missie. Maar voor veel mensen met schulden is financiële zekerheid een droom die nooit uit lijkt te komen. Onze inzet kan dan het verschil maken. Daarom hebben we ons in 2016 aangesloten bij het programma van de Stichting Van Schulden naar Kansen. Het programma richt zich op armoede door problematische schulden. Als financiële instelling hebben wij alles in huis om deelnemers op weg te helpen naar een toekomst zonder geldzorgen.

Onze bijdrage bestaat uit financiële ondersteuning, het delen van onze kennis en vaardigheden, en de onmisbare inzet van vele collega’s die als vrijwilliger meehelpen bij één van de organisaties in hun eigen stad. Met succes! Met z’n allen hebben we tot en met 2019 al meer dan 4.000 gezinnen mogen helpen.

Wil je meer weten? Neem contact op met projectleider Milou Nipshagen via vanschuldennaarkansen@aegon.nl.