Aegon gaat verder met a.s.r.

Aegon Nederland en a.s.r. gaan samen verder. Dit betekent dat onze Nederlandse verzekeringsactiviteiten (Leven, Pensioen en Schade), Hypotheken, de distributie- en dienstenbedrijven en de bankactiviteiten onderdeel worden van a.s.r. Het samengaan met a.s.r biedt veel voordelen. Zo kunnen we onze klanten en adviseurs een groter productaanbod én betere dienstverlening aanbieden.

Image
aegon gaat verder met a.s.r.

Op weg naar één merknaam

Het merk Aegon verdwijnt uiteindelijk uit de Nederlandse markt. Dat is een grote verandering. Voor klanten, adviseurs én ons. Het merk Aegon verdwijnt niet in één keer, maar in stappen. Als eerste gaan onze schade- en inkomensverzekeringen over naar a.s.r. Daarna volgen hypotheken en pensioen. De merknamen van overige onderdelen – TKP, Robidus, Nedasco en Knab – veranderen niet.

Jos Baeten, CEO van a.s.r. - ‘Vandaag is een historisch moment in de geschiedenis van a.s.r. en Aegon Nederland. Nu alle formaliteiten achter de rug zijn, starten we met het samenvoegen van de organisaties. Dat is nog best een klus. Niet alleen gaan we de activiteiten samenvoegen, we gaan ook twee culturen samenbrengen, om daar uiteindelijk één winnende cultuur van te maken waar de medewerkers van beide bedrijven zich in herkennen en thuis voelen. We gaan van twee sterke gerenommeerde bedrijven, naar één a.s.r., dat zich inzet voor alle 6,5 miljoen klanten, adviseurs, beleggers en samenleving. Daar heb ik het volste vertrouwen in.’ 

Klanten en adviseurs staan centraal 

Voorlopig merken klanten en adviseurs nog niets van de verandering. Wanneer dat wel gaat gebeuren, weten we nog niet precies. Als er iets verandert, laten we dat natuurlijk op tijd weten. Kijk ook op www.aegon.nl/samenmetasr. Daar vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. 

Usabilla Feedback