Over ons

Sponsoring

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en daarom zijn we actief op verschillende sponsordomeinen. Zo kunnen we iets teruggeven aan onze samenleving. We sponsoren verschillende projecten voor een betere maatschappij en op gebied van sport. 

Image
Aegon sponsoring

Maatschappelijke betrokkenheid

Je geldzaken op orde, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld door een slechte gezondheid of onvoldoende financiële middelen. Daar willen we wat aan doen. Met onze financiële kennis en kunde helpen we mensen met schulden. Dit doen we met het programma Stap vooruit.  

Ook investeren we in de strijd tegen alzheimer, zodat iedereen een gezonde, financiële toekomst heeft. Sinds 2002 sponsoren we daarom het Alzheimercentrum Amsterdam. Daar wordt onder meer onderzoek gedaan naar methoden om de ziekte zo vroeg mogelijk op te sporen. Een belangrijke stap om mensen met alzheimer te kunnen behandelen.

Sport

Hart voor de roeisport

Roeien is een prachtsport en dat mag héél Nederland weten! Vanuit die gedachte zijn we sinds 2008 sponsor van de roeisport. We zijn begonnen als ploegsponsor en werden in 2010 hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB). De sponsorovereenkomst loopt in ieder geval tot en met de Olympische Spelen in Tokio, in 2021. 

Special Olympics Nationale Spelen 2021 (SONS2021)

We zijn jarenlang hoofdsponsor geweest van Special Olympics Nederland. In 2017 is aan dit partnerschap officieel een einde gekomen. De verbondenheid met de organisatie en met de sporters is echter gebleven. We maken daarom ook graag de organisatie van de Nationale Spelen in de stad van ons hoofdkantoor mogelijk. Dat doen we in financiële zin, maar ook door zoveel mogelijk medewerkers te enthousiasmeren om tijdens de Nationale Spelen zelf een bijdrage te leveren. We mogen ons daarom trotse hoofdsponsor noemen van dit sportevenement.

Sponsorbeleid

Als sponsor ondersteunen we initiatieven en organisaties op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Dat doen we al veertig jaar. Of het nu gaat om financiële ondersteuning, het leveren van materialen, het delen van kennis of het bieden van een luisterend oor. Zij aan zij strijden we voor het maximale resultaat.

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en daarom zijn we actief op verschillende sponsordomeinen. Zo zijn we verbonden aan de roeiwereld (Koninklijke Nederlandsche Roeibond), Special Olympics Nationale Spelen 2021, Stadschouwburg de Harmonie, Alzheimercentrum Amsterdam en diverse maatschappelijke organisaties vanuit Stap vooruit.

Als supporter van de roeisport, culturele én maatschappelijke instellingen sponsoren we verschillende initiatieven en evenementen in Nederland. Om alle talenten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, richten we ons volledig op bestaande partnerships.