Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Van schulden naar kansen

VSNK Aegon

Wist je dat meer dan een half miljoen huishoudens in Nederlands risicovolle schulden hebben? Je geldzaken op orde, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met onze financiële kennis en kunde helpen we mensen met schulden om dat wél voor elkaar te krijgen. Zo gaan ook zij een gezonde, financiële toekomst tegemoet.

Aegon en Van Schulden naar Kansen

Mensen in staat te stellen om zelf bewuste financiële keuzes te maken. Dát is onze missie. Maar voor veel mensen met schulden is financiële zekerheid een droom die nooit uit lijkt te komen. Onze inzet kan dan het verschil maken. Daarom hebben we ons in 2016 aangesloten bij het programma Van Schulden naar Kansen van Stichting Van Schulden naar Kansen. Dit programma richt zich op armoede door problematische schulden. Als financiële instelling hebben wij alles in huis om deelnemers op weg te helpen naar een toekomst zonder geldzorgen.

Wij sluiten ons vanuit het programma aan bij lokale organisaties. Dit zijn essentiële partnerschappen omdat deze partners als geen ander weten welke aanpak lokaal het beste werkt. Onze bijdrage aan deze organisaties bestaat uit financiële ondersteuning en het delen van onze kennis en vaardigheden. Maar ook de onmisbare inzet van vele collega’s die als vrijwilliger meehelpen bij één van de organisaties in hun eigen stad. Met succes! Met z’n allen hebben we tot en met 2020 al meer dan 6.500 huishoudens geholpen.
 

van schulden naar kansen programma aegon

Het VSNK Programma

Een grote groep Nederlanders mist financiële kennis en vaardigheden. Met Van Schulden naar Kansen willen wij deze mensen graag helpen. Alles over de ambitie en aanpak van ons programma.

Onze partners Aegon

Onze Partners & Projecten

In onze vestigingssteden werken we samen met lokale partners die mensen in armoede als gevolg van problematische schulden helpen om weer financieel zelfredzaam te worden. Benieuwd welke organisaties dit zijn? 

Onderzoek Aegon

Het onderzoek

Afgelopen jaren heeft de Hogeschool van Amsterdam de impact van ons programma gemeten. Meer weten over het onderzoek en hoe succesvol onze aanpak is?  

Meer weten over het VSNK-programma?

We vertellen je er graag meer over het Van Schulden Naar Kansen programma. Neem daarvoor contact op met projectleider Milou Nipshagen via vanschuldennaarkansen@aegon.nl