Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ajax

Van 2008 tot en met 2014 was Aegon hoofd- en shirtsponsor van Ajax. 6,5 jaar lang stonden we schouder aan schouder en bouwden we aan het Ajax van nu én het Ajax van de toekomst. Tot en met juni 2017 zijn we trotse sponsor van de club.

Sponsor van de toekomst

Een belangrijke reden om Ajax te sponsoren, is dat deze voetbalclub de deuren openden voor ons in groeilanden als Turkije, Brazilië en China. Tijdens de trainingskampen die Ajax hier organiseerde, zijn wij als sponsor meegereisd. Op die manier konden wij het ‘merk Aegon’ meer bekendheid én gevoel geven.

Iedereen kent Aegon als shirtsponsor van het eerste elftal, maar weinig mensen weten wat de verzekeraar achter de schermen van de club heeft gedaan. Vanuit de gedachte dat we sponsor zijn van iedereen – op én naast het veld – hebben we verschillende activiteiten opgezet.

Met Ajax Streetwise en de Aegon Future Cup hebben we jonge voetballers uit alle lagen van de maatschappij geholpen om hun droom waar te maken. Supporters zijn in het zonnetje gezet tijdens de 30e landstitel. We hebben clinics georganiseerd voor gehandicapte voetballers. Er zijn teams opgezet met gehandicapte sporters. En samen met Frank de Boer is er gecollecteerd voor Fonds Gehandicaptensport.