Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Beleggen

Uw geld laten beleggen door de experts van Aegon

Heeft u wel eens gedacht aan beleggen maar is zelf beleggen een stap te ver voor u? Dan kan ‘laten beleggen’ interessant zijn voor u.
U heeft er zelf geen omkijken naar; u zet gewoon onze experts aan het werk. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar op de lange termijn wél het resultaat.

Goed om te weten: Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft.

Blog verplichte AOV

Wat is laten beleggen?

Uw geld láten beleggen is kiezen voor gemak. U laat het beleggen namelijk volledig over aan de experts van Aegon. Zo bespaart u tijd en heeft u mogelijk op de lange termijn wél het resultaat.

Meer over laten beleggen

Beleggen en sparen

Sparen en laten beleggen

Genoeg gespaard voor onverwachte uitgaven? Voor uw langetermijndoelen kan laten beleggen interessant voor u zijn. U houdt uw spaarpotje aan maar laat uw geld voor later beleggen door beleggingsexperts.

Vertel me meer hierover

Goed met Geld - Beheerd Beleggen

Past laten beleggen bij u?

Sparen is een goede oplossing voor financiële doelen op de korte termijn. Met beleggen kunt u juist meer uit uw geld halen voor doelen die verder weg liggen. Benieuwd of het iets voor u is?

Vul de keuzehulp in

Beleggingsproducten

  • Aegon Beheerd Beleggen
    Uw kind op weg helpen met een studie later? Of geld opbouwen om uw hypotheek af te lossen? Laat uw geld dan beleggen door de experts van Aegon. U heeft er zelf geen omkijken naar, maar u kunt op de lange termijn wel profiteren van het resultaat.
  • Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente
    Uw geld laten beleggen als aanvulling op uw pensioen. Met Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente zet u onze experts aan het werk. U heeft er dus zelf geen omkijken naar, maar profiteert op de lange termijn wel van het resultaat. En u geniet eventueel fiscaal voordeel.

Oude beleggingsproducten

Hoeveel geld heeft u nodig om te beleggen?
Wat zijn de risico’s van laten beleggen?
Zelf online een beleggingsrekening openen of liever eerst advies?
Beleggen voor aanvulling op uw pensioen

Nieuws & blogberichten

Aegon aan de slag met het Klimaatakkoord

Aegon aan de slag met het Klimaatakkoord!

Op 28 juni presenteerde het kabinet het Klimaatakkoord. Een document waarin de overheid, het bedrijfsleven en burgers worden opgeroepen om maatregelen te nemen om de opwarming van de aarde te stoppen. Ook Aegon Nederland verbindt zich aan het Klimaatakkoord en gaat aan de slag met zijn financieringen en beleggingen door hun klimaatimpact te meten en daarover te rapporteren.

Ik beleg om mijn pensioengat aan te vullen

'Ik beleg om mijn pensioengat aan te vullen'

Als zzp’er moet je zelf voor je pensioen zorgen, maar hoe pak je dat aan? Sinds 2012 werkt Katja Graaf voor zichzelf. Ook na haar 67e wil ze op zomervakantie en haar auto huis kunnen blijven betalen. Daarom belegt ze een deel van haar inkomsten. ‘Ik bekijk het heel rationeel: de kosten moeten laag zijn en ik wil rendement maken.’

Klimaatresoluties

Aegon NL en AAM NL steunen klimaatresoluties olie- en gassector

Aegon Nederland en Aegon Asset Management Nederland vinden dat overheden, bedrijven en beleggers een verantwoordelijkheid hebben in de transitie naar een klimaatbestendige economie, en houdt hier in beleggingsbeslissingen rekening mee.