Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Wat past bij mij?

Ik wil voor het eerst beleggen
Wilt u kans maken op meer rendement op uw vermogen? Vindt u gemak, eenvoud, expertise en het besparen van tijd belangrijk als het om financiële oplossingen gaat? Als u overweegt om te gaan beginnen met beleggen dan is beleggen bij Aegon een goede optie voor u.
​Ik twijfel tussen sparen of beleggen
Wilt u geld opzij zetten voor later? Bijvoorbeeld voor uw pensioen of een wereldreis? Om vermogen op te bouwen, kunt u sparen of beleggen. Met sparen kiest u voor zekerheid. Met beleggen loopt u meer risico, maar heeft u ook kans op meer rendement. 
Ik wil beleggen voor mijn pensioen
Wilt u vermogen opbouwen voor aanvullend pensioen? En ligt uw pensioendatum verder dan tien jaar in de toekomst? Dan is beleggen voor aanvullend pensioen een aantrekkelijke optie. Aegon biedt u de mogelijkheid om eenvoudig te beleggen in betrouwbare fondsen.
​Ik wil beleggen voor een specifiek doel
Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw kind? Bent u van plan om over een aantal jaar een huis te kopen? Of droomt u van een wereldreis? Dan is doelbeleggen misschien iets voor u. Daarmee bouwt u vermogen op voor een specifiek doel
Lees meer over beleggen
Wat is fondsbeleggen precies en welke fondsen heeft Aegon? Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie over beleggen. 

Aegon Beleggingsproducten

Beleggen

Met Aegon Mix Beleggen bepaalt u vooraf hoe uw geld over de fondsen verdeeld moet worden. 
 
 
Met Aegon Vrij Beleggen koopt u zelf participaties in fondsen met het geld op uw beleggingsrekening. 
 
 
Eenvoudig beleggen voor een doel dat verder in de toekomst ligt.
 
 

Beleggen voor uw pensioen

Beleggen met belastingvoordeel voor aanvullend pensioen
 
 

Oude beleggingsproducten

Lees meer over de beleggingsproducten die niet meer verkocht worden. 
 
 

Beginnen met beleggen. Hoe werkt dat?

Wilt u beginnen met beleggen? We helpen u graag om goed voorbereid te beginnen met beleggen. Beleggen is een manier om vermogen op te bouwen. De rente op uw spaarreking is historisch laag. U wilt graag meer uit uw geld halen, maar tegelijkertijd vindt u beginnen met beleggen best spannend. Toch levert beleggen vaak meer rendement op dan sparen, maar het klopt dat u ook meer risico loopt. 

Fondsbeleggen

Bij Aegon kunt u beleggen in beleggingsfondsen. Deze worden beheerd door een van de beste beleggingsexperts van Nederland. Zo hoeft u dus niet zelf te handelen in aandelen en alle marktontwikkelingen en beurskoersen te volgen. Beleggen bij Aegon kost daarom minder tijd dan u misschien denkt.

De koersen kunnen schommelen. U kunt een hoog rendement halen, maar de beleggingen kunnen ook minder waard worden. Het is verstandig om uw beleggingen te spreiden. In de fondsen van Aegon zitten meerdere beleggingen. Daarmee is uw risico altijd gespreid. 

Storten of opnemen wanneer u wilt

U bepaalt zelf hoeveel geld u inlegt en wanneer u het geld inlegt. Er kunnen altijd onvoorziene zaken voorvallen zoals werkeloosheid of onverwachte kosten aan uw woning. Aegon Beleggen heeft het voordeel dat u altijd kunt stoppen met storten en direct bij uw vermogen kunt. Zo komt u niet in de situatie dat u vermogen heeft maar er niet bij kunt.

Rendement 

Het meeste rendement wordt behaald als u voor de langere termijn belegt. U kunt voor uzelf een doel stellen zoals de studie van uw kind, of wilt u uw pensioen aanvullen of droomt u van een wereldreis? Wat is uw beleggingsdoel? Bekijk de tips voor de beginnende beleggers en begin vandaag nog!

Advies over Beleggen

Een adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven over beginnen met beleggen, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van de beleggingsrekening kunnen per adviseur verschillen. Vaak is een eerste oriëntatiegesprek gratis.

Oriëntatiegesprek aanvragen

Heeft u nog geen adviseur? Vind een adviseur bij u in de buurt.