Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Uw geld laten beleggen door de experts van Aegon

Heeft u wel eens gedacht aan beleggen maar is zelf beleggen een stap te ver voor u? Dan kan ‘laten beleggen’ interessant zijn voor u.
U heeft er zelf geen omkijken naar; u zet gewoon onze experts aan het werk. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar op de lange termijn wél het resultaat.

Goed om te weten: met beleggen loopt u risico’s en brengt kosten met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan namelijk schommelen. U kunt (een deel van) uw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat u een langere tijd niet nodig heeft.

Wat is laten beleggen?

Uw geld láten beleggen is kiezen voor gemak. U laat het beleggen namelijk volledig over aan de experts van Aegon. Zo bespaart u tijd en heeft u mogelijk op de lange termijn wél het resultaat.

Meer over laten beleggen

Sparen en laten beleggen

Genoeg gespaard voor onverwachte uitgaven? Voor uw langetermijndoelen kan laten beleggen interessant voor u zijn. U houdt uw spaarpotje aan maar laat u uw geld voor later beleggen door beleggingsexperts.

Vertel me meer hierover

Beleggingsproducten

  • Aegon Beheerd Beleggen
    Uw kind op weg helpen met een studie later? Of geld opbouwen om uw hypotheek af te lossen? Laat uw geld dan beleggen door de experts van Aegon. U heeft er zelf geen omkijken naar, maar u kunt op de lange termijn wel profiteren van het resultaat.
  • Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente
    Uw geld laten beleggen als aanvulling op uw pensioen. Met Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente zet u onze experts aan het werk. U heeft er dus zelf geen omkijken naar, maar profiteert op de lange termijn wel van het resultaat. En u geniet eventueel fiscaal voordeel.

Oude beleggingsproducten

Hoeveel geld heeft u nodig om te beleggen?
Wat zijn de risico’s van laten beleggen?
Zelf online een beleggingsrekening openen of liever eerst advies?
Beleggen voor aanvulling op uw pensioen

Veelgestelde vragen

Hoe open ik een Aegon Beheerd Beleggen?
Welke vergoedingen en kosten betaal ik voor Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente en Aegon Beheerd Beleggen Levensloop?
In welke fondsen wordt belegd bij Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente en Aegon Beheerd Beleggen Levensloop?