Vorm wijzigen van uw BeleggingsHypotheek

Aegon Beheerd Beleggen Hypotheek is kiezen voor gemak. Onze experts nemen u namelijk het werk uit handen. Zij beleggen uw geld slim tegen lage kosten. Past Aegon Beheerd Beleggen Hypotheek niet bij u? Dan is er een alternatief. U kunt in overleg met uw adviseur uw huidige hypotheekvorm wijzigen. Tijdelijk rekenen wij geen administratiekosten voor deze wijziging.

De hypotheekvorm van uw Aegon BeleggingsHypotheek wijzigen

Waarom wel hypotheekvorm wijzigen?

  • Geen beleggingsrisico.
  • Uw hypotheek sluit weer aan op uw persoonlijke situatie. 

Waarom geen hypotheekvorm wijzigen?

  • Bent u bereid risico te nemen om meer uit uw geld te halen? Dan heeft u met beleggen kans op een hoger rendement. Uw beleggingen kunnen meer waard worden maar ook minder.

Zo kunt u uw hypotheekvorm wijzigen

Wilt u op dit moment bekijken of uw huidige Aegon BeleggingsHypotheek nog past bij uw persoonlijke situatie? Dan is het verstandig om dit samen met uw adviseur te bespreken. Hier leest u meer over de verschillende hypotheekvormen met een korte toelichting. Uw adviseur weet wat er voor u mogelijk is. Neem voor wijzigingen in de hypotheekvorm contact op met uw adviseur.

Kiest u voor een gewijzigde hypotheekvorm? Dan regelt u dit via uw adviseur. U ontvangt dan een offertevoorstel via uw adviseur. We brengen hierbij het saldo van uw huidige beleggingsrekening kosteloos in mindering op uw hypotheeklening. Daarnaast rekenen wij tijdelijk geen administratiekosten voor deze wijziging.

Image
Vind een onafhankelijk adviseur

Wilt u liever advies?

Een adviseur kan u uitgebreid advies geven over uw persoonlijke situatie. Hiervoor kan een adviseur kosten in rekening brengen. Heeft u een vaste adviseur? Dan vindt u de contactgegevens eenvoudig terug in Mijn Aegon. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het vinden van een adviseur.
Vind een onafhankelijk adviseur