Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

14/07/2021 - 16:28

Het regent, het regent… mijn huisje wordt (te) nat

Amke Durville, Communicatiespecialist

Regen op komst! En niet zo’n beetje ook. Tuurlijk weet je – als je er even bij stilstaat – wat je zoal kan doen om waterschade aan én in je huis te voorkomen. Toch moet je er wel op tijd aan denken. Dus hier wat regenachtige tips.

> Lees verder

Vooruitdenken

09/07/2021 - 14:41

Jack & Isabelle denken vooruit over geldzaken

Leonie Rozemulder, Redacteur

In de reeks Echte liefde is... ontdekken we hoe koppels en families vooruitdenken over geldzaken aan de hand van een aantal vurige vragen. In deze editie zijn geliefden Jack en Isabelle aan het woord. Gaan ze voor een lekkere babymoon? Of zetten ze dat geld liever opzij voor de kids later? En wie van hen zou absoluut niet met tweedehands koopjes aankomen?

> Lees verder

Vooruitdenken

09/07/2021 - 13:54

Elio & Maikel denken vooruit over geldzaken

Leonie Rozemulder, Redacteur

In de reeks Echte liefde is... ontdekken we hoe koppels en families vooruitdenken over geldzaken aan de hand van een aantal vurige vragen. In deze editie zijn geliefden Elio en Maikel aan het woord. Splitten zij Elio’s studieschuld? En wie zou de carrière als eerste opgeven voor de kids?

> Lees verder

Vooruitdenken

06/07/2021 - 14:32

Wat kost verduurzamen en wat levert het mij op?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

De meeste sexy termen van dit moment zijn duurzaamheid (oeh), klimaatverandering (aah) en minder CO2 uitstoot (yeah baby). Groen doen is het helemaal! Maar ons bin zuunig en die natuur kan mooi verrekken als het veel geld kost. Daarom laten we je niet alleen zien wat verduurzamen kost. Maar ook wat het je oplevert!

> Lees verder

Hypotheek

06/07/2021 - 10:31

Collectief aan de zonnepanelen met spaargeld. Dat is twee vliegen in één klap!

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 14:39

In 6 stappen naar een relaxte verhuizing

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je gaat verhuizen. Leuk! De verhuisdag nadert en je hebt al een to do-lijst gemaakt, de eerste spullen gesorteerd en een goed verhuisteam bij elkaar gezocht. Maar wat nu? Vooruitdenken scheelt je een hoop stress op het moment suprême. Lees ons stappenplan en ga goed voorbereid aan de slag.

> Lees verder

Pagina's