Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

20/05/2022 - 13:32

Schade-expert Jeroen: ‘Ben je op vakantie, bellen de buren dat het water uit je voordeur stroomt’

Sanne Steensma, Communicatieadviseur

‘Het is het mooiste vak dat er is,’ tenminste, als je het aan Jeroen Derksen vraagt. Jeroen is sinds 2016 schade-expert bij Aegon en rijdt van Den Helder tot Limburg voor grote en/of bouwkundige schades. Wat hij daarbij vaak ziet? Waterschade. Daarvoor moeten hele gezinnen soms maanden hun huis uit. En dat terwijl het zo makkelijk te voorkomen is. Hoe en waarom? Jeroen deelt zijn kennis.

> Lees verder

Vooruitdenken

19/05/2022 - 09:06

Vijf vragen aan brandweerman Pieter

Redactie | Aegon Blog

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Een goede zaak, aldus brandweerman Pieter Oudhof, die het tijdens zijn carrière al te vaak mis zag gaan. “De meeste branden hadden voorkomen kunnen worden. Vooruitdenken is ook slimme vragen stellen over de brandveiligheid van je huis.”

> Lees verder

Vooruitdenken

09/05/2022 - 15:47

3 vooruitdenktips als je elke week of elke 4 weken salaris krijgt

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Krijg jij je salaris niet per maand betaald, maar elke week? Of per vier weken? Dan kan dat lastig zijn voor het betalen van je maandelijkse vaste lasten. Om je financiën niet in de soep te laten lopen, is het verstandig om vooruit te denken. Wij zetten drie tips op een rij.

> Lees verder

Vooruitdenken

06/05/2022 - 15:41

Wat een weer! Deze tips wil je weten

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zwoele zomerdagen, snoeiharde wind, flinke regenbuien, hagel, sneeuw en droogte… In Nederland is het weer vaak het gesprek van de dag. Leuk die afwisseling. En soms opletten geblazen. Daarom zetten we voor extreem weer vooruitdenktips op een rij. Per weertype natuurlijk, wel zo handig.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/05/2022 - 10:56

Klanten helpen met verduurzaming of preventie. Daar ligt voor adviseurs een nieuwe taak

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

De torenhoge energieprijzen en het veranderende klimaat zorgen voor een omslag in de woningbranche. Duurzaam en veilig wonen wordt steeds belangrijker. Maar heeft dit ook gevolgen voor hypotheken en verzekeringen? We spraken hierover met Ronald Evers, financieel adviseur en mede-eigenaar van Evers Financiële Dienstverlening in Ulft.

> Lees verder

Rookmelder
Verzekeren

01/05/2022 - 17:09

"De rookmelders lagen nog in de verpakking in de kast"

Sanne Steensma, Communicatieadviseur

'Ik werd wakker van een harde knal, waarschijnlijk een raam dat sprong door de hitte. Ik rook direct dat er iets in brand stond, stond op en wilde naar mijn zoon. Mijn kind. Hij sliep aan de andere kant van het huis. Maar het ging niet. Het vuur brandde al even en het was veel te heet. Ik kon geen kant op. De enige optie die ik toen nog had, was 112 bellen en hopen dat hij het zou halen.'

> Lees verder

Pagina's