Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Zijn jouw geldzaken op orde?

Je weet dat je financiële toekomst belangrijk is. En je wilt er écht wel mee aan de slag. Maar je begint er niet zo snel aan. Dat snappen wij bij Aegon heel goed. Daarom helpen wij je door te laten zien waar je op moet letten bij je belangrijke geldzaken. Combineer onze tips met wat je zelf al weet. Dan heb je je geldzaken zo op orde. 

Je belangrijke geldzaken bestaan uit drie potjes

Naast geld voor je dagelijkse uitgaven, heb je geld nodig voor in de toekomst. Uit ervaring met onze klanten weten we dat belangrijke geldzaken over drie potjes gaan: geld voor morgen, geld voor later en bescherming tegen inkomensverlies. Afhankelijk van jouw situatie en je ideeën voor de toekomst bepaal je hoe je je geld over deze potjes verdeelt.

 

Hoe verdeel jij je belangrijke geldzaken?

Drie potjes, dat klinkt eenvoudig en overzichtelijk. Maar waar zijn die potjes precies voor? En hoe groot moet ieder potje zijn? In een paar stappen zetten wij dit voor jou op een rij. Zo zie je zelf of jouw geldzaken op orde zijn. En wat je nog kunt verbeteren.

Geld voor morgen
Dit is een buffer om grotere, onverwachte uitgaven direct te kunnen betalen. Als je een nieuwe wasmachine nodig hebt, bijvoorbeeld.
Geld voor later
Dit is een potje voor doelen die wat verder weg liggen. Bijvoorbeeld voor de studie van je kinderen. Of voor extra pensioen.
Bescherming tegen inkomensverlies
Onverwachte gebeurtenissen, zoals arbeidsongeschikt raken of overlijden, hebben veel impact op je inkomen. Daar is dit potje voor.

Handig: een gratis Aandacht-gesprek met een adviseur

Een Aandacht-gesprek is een gratis telefoongesprek van hooguit 30 minuten met een adviseur die alles van geldzaken weet. Je krijgt vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden om je belangrijke geldzaken goed te regelen. En wat heel makkelijk is: je hoeft niets voor te bereiden. 

 

Lees meer over een Aandacht-gesprek