Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Geld voor later

Particulier Goed met geld Geld voor later

Later komt altijd sneller dan je denkt

Heb je voldoende geld achter de hand voor onverwachte uitgaven? Hartstikke goed! Dan kun je nadenken over financiële doelen die verder weg liggen. Zoals de studie van je kinderen, extra pensioen, een verre reis of iets héél anders. Wat je doel ook is, schuif je geldzaken niet op de lange baan. Want later komt altijd sneller dan je denkt.


Hoe zorg ik voor een potje voor later?

Aanvullend pensioen opbouwen

Veel mensen bouwen in Nederland pensioen op. Gelukkig maar. Dat geeft zekerheid. Maar ben je van baan gewisseld? Of heb je een tijdje geen werk gehad? Dan kan het goed zijn wat extra’s te regelen.

Aan de slag met pensioen

Extra aflossen op je hypotheek

Je hypotheek (extra) aflossen kan interessant zijn. Een extra aflossing heeft invloed op je hypotheek. Laat je goed voorlichten door de bank of een financieel adviseur, want aflossen kan ook nadelen hebben. 

Lees meer over aflossen

Sparen en (laten) beleggen

Sparen is een goede oplossing voor doelen op de korte termijn. Met beleggen kun je juist meer uit je geld halen voor doelen die verder weg liggen. Benieuwd of beleggen iets voor jou is? Vul de keuzehulp in!

Doe de keuzehulp

Wat kun je doen als werkgever?

Het pensioen van werknemers goed regelen? Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van uitgebreide pensioenregelingen tot aanvullende diensten met ondersteuning op maat.

Bekijk de oplossingen


Finsnap

Het leven loopt vaak net anders dan gepland. Dat kan leuk én lastig zijn. Moeten jullie bijvoorbeeld halsoverkop verhuizen? Of verlies je plotseling je baan? Hoe zit het dan met je geldzaken? Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Zodat je je erop kunt voorbereiden. Daarom heeft Aegon FinSnap. Met deze tool krijg je in 10 minuten inzicht in jouw financiën. Voor nu én later!

Doe de check


Lees hoe anderen hun geldzaken voor later regelen

‘Als je druk bent, schuif je geldzaken sneller vooruit’

Drie jonge kinderen, een eigen onderneming én net een nieuwbouwhuis gekocht. Joppe (39) en Linda (37) hebben voor hun gevoel nergens meer tijd voor. Met geldzaken voor later bezig zijn, wordt vakkundig uitgesteld. Of valt dat nog wel mee?

‘We zijn geen potters, maar gaan wel voor zekerheid’

Ze werken fulltime, hebben drie kinderen én wonen thuis bij hun ouders. Waarom? Om de verhuizing naar hun nieuwe woning tijdelijk te overbruggen. Drukke tijden dus voor HR-adviseur Suzan (37) en Servicemanager Remco (40). Hebben ze nog wel tijd om over hun geldzaken voor later na te denken?

‘Beleggen deden we alleen met geld wat we écht konden missen’

Dat later sneller komt dan je denkt, dat weten Jos en Nel maar al te goed. Voor ze het wisten zat het werkende leven erop. Door te beleggen, af te lossen en te sparen kunnen ze nu heerlijk van hun pensioen genieten. Maar daar moesten ze toen wel het één en ander voor laten. Wat kunnen we leren van hun financiële ervaringen?


Financieel gelukkig

Financieel gelukkig: samen je geldzaken regelen voor later

Heb jij met je geliefde alle geldzaken goed geregeld? Stel je voor dat jullie ooit uit elkaar gaan. Hoe verdelen jullie dan het spaargeld? Of eventuele schulden? En naar wie gaat de kat of hond? Liefde is óók… samen je geldzaken bespreken. Wij helpen je op weg met video’s, een checklist, handige tips en ervaringsverhalen.

Word financieel gelukkig