Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Uw huis duurzamer maken

Fijn dat u interesse heeft in het verduurzamen van uw huis! Het nemen van energiebesparende maatregelen is goed voor uw portemonnee, uw comfort én het milieu. Steeds meer mensen kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een HR-ketel. Daarnaast heeft verduurzaming ook een positief effect op de waarde van uw woning. In veel gevallen is het verduurzamen van uw huis een goede stap vooruit. Benieuwd op welke manier? Volg onze stappen! 

Bekijk hoeveel u kunt besparen op uw energierekening

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Maar het is nooit ingewikkeld. Verduurzamen kan namelijk al heel gemakkelijk!

Hulp nodig?

Doe de Energiebespaarcheck! Onze partner De Energiebespaarders helpt u graag. Deze onafhankelijke energieadviseurs kunnen u precies vertellen wat past bij uw situatie.

 

Ja, ik wil de energiecheck doen

 

Financieren van energiebesparende maatregelen

Als u weet welke maatregelen u wilt nemen, komt de volgende stap. Verduurzamen is een flinke investering. Dat begrijpen we. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om te verduurzamen.

Opties

Wij hebben alvast verschillende opties voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld spaargeld gebruiken of een Duurzaam Depot afsluiten. 

 

Bekijk de mogelijkheden voor financiering

U kunt gebruik maken van subsidiemogelijkheden

Steeds meer mensen gaan voor zonnepanelen of een warmtepomp. De overheid wil dit verder stimuleren en biedt daarom subsidies aan. Zo kunt u de btw op zonnepanelen bijvoorbeeld terugvragen bij de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op Energie besparen doe je nu.

Laat u adviseren over de beste keuze

Het is belangrijk om u goed te laten adviseren. Uw financieel adviseur helpt u graag met het maken van de beste keuze. In de e-mail die u van ons ontvangen heeft, kunt u de contactgegevens van uw adviseur vinden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een adviseur.

Advies van Aegon

Wilt u een gesprek met uw Aegon adviseur over de financiële mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis? U kunt kiezen tussen een telefonisch advies of een advies via videochat. De adviseur bespreekt met u de kosten voor het advies en het afsluiten van het Duurzaam Depot.

 

Maak een afspraak

Onafhankelijk advies

Wilt u onafhankelijk advies over de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur.

 

 

Contact met een onafhankelijk adviseur