Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Fijn Wonen

fijn wonen

Fijn en betaalbaar wonen. Dat wil iedereen! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker nu het roerige tijden zijn op de huizenmarkt. Hoe houd je dan nog het hoofd koel?  Wij helpen je graag met handige tips, slimme weetjes én een stappenplan. Zo kun jij met een gerust hart op zoek gaan naar je droomhuis!

Wat past bij jou?

Nederlanders verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven. Zeker nu de hypotheekrente historisch laag is, overwegen veel mensen een huis te kopen of het oversluiten van hun hypotheek. Voor al die situaties zetten we handige informatie op een rij.

Eerste huis kopen

Je gaat je eerste huis kopen: leuk én spannend! Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Wij geven je handige informatie en tips voor het kopen van je eerste huis.

Ander huis kopen

Je wil graag een ander huis kopen, maar hoeveel mag dit kosten? Kun je jouw hypotheek meenemen? En hoe pak je de verkoop van je huidige huis aan?

Oversluiten

Geen verhuisplannen? Dan is het tóch verstandig om je hypotheek regelmatig onder de loep te nemen. Oversluiten kan interessant zijn door de huidige lage rente.

Download het stappenplan

10 vragen voor de hypotheekadviseur die je zeker kunt stellen

Ben jij op huizenjacht? Of vond jij onlangs je droomhuis? Dan is de kans groot dat je veel vragen hebt. Óók voor je hypotheekadviseur. Wij zetten de 10 meest gestelde vragen voor je op een rij. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en haal je alles uit het gesprek.

Vraag het aan een adviseur van Aegon

Ga in gesprek met een onafhankelijke adviseur

Maak een afspraak met Aegon Advies

 

Ga in gesprek met een onafhankelijke adviseur

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Plan nu een gesprek in