Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Het financieren van duurzaam wonen

Duurzaam wonen
Particulier Hypotheek Financieren duurzaam wonen

Hoe financier ik mijn verduurzaming?

Verduurzamen is niet gratis. Dat begrijpen we. Energiebesparende maatregelen kosten al gauw een paar duizend euro. Om dat te financieren kun je spaargeld inzetten, of extra lenen. Maak gebruik van de duurzame mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek of je bestaande hypotheek. Of gebruik je eigen middelen. 

Kies voor het Duurzaam Depot
Heb je een Aegon-hypotheek? Mogelijk kom je in aanmerking voor ons Duurzaam Depot. Je kunt dan tot €9.000 lenen voor energiebesparende maatregelen. Tegen de huidige lage rente natuurlijk!
Gebruik je spaargeld
Geen schuld, geen rente en je zit nergens aan vast. Het inzetten van je eigen geld is altijd de goedkoopste optie om te verduurzamen. En omdat je energierekening lager wordt, is er een grote kans dat je die investering zó terugverdient.

Hypotheek met NHG

Heb je een hypotheek met NHG? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor het Duurzaam Depot. Wel zijn er natuurlijk andere mogelijkheden om verduurzaming te financieren. Wil je weten welke dat zijn? Neem contact op met je financieel adviseur.

Onze duurzame mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek

Ook als nieuwe klant van Aegon kun je gebruik maken van aantrekkelijke regelingen om je nieuwe woning te verduurzamen. Zo kan je de waardevermeerdering van je woning door verduurzaming meefinancieren en tot €25.000 extra lenen voor een Nul op de Meter-woning.

Neem contact op met je adviseur

Meer weten over de duurzame mogelijkheden die Aegon nieuwe en bestaande klanten biedt? Ga langs bij je adviseur voor passend advies.

Advies van Aegon

Wil je een gesprek met je Aegon-adviseur over de financiële mogelijkheden voor het verduurzamen van je huis? Je kunt kiezen tussen een telefonisch advies of een advies via videochat.

Onafhankelijk advies

Wil je onafhankelijk advies over de mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur.