Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Financiering voor verbouwen

Vrouw in de bouwmarkt
Particulier Hypotheek Financiering voor verbouwen

Na tijden van dagdromen is het dan zover: je gaat de boel onder handen nemen! Je woonwensen zijn concrete plannen geworden en de verbouwing is uitgestippeld. Je weet ook precies wat het gaat kosten. Waarvan ga je dat betalen? Wij helpen je vooruitdenken met opties. 

Spaargeld gebruiken
Een bouwdepot afsluiten
Je hypotheek verhogen voor een verbouwing
Nieuw huis? Financier je verbouwing mee!

Wil je ook verduurzamen?

Wil je in je huis investeren en tegelijkertijd geld besparen? Dan is verduurzamen misschien interessant voor je. 

Advies- en afsluitkosten

Een verbouwing kost meer dan materiaal en een aannemer alleen. Hou rekening met eventueel bijkomende kosten voor advies (gemiddeld € 1.250,-) en het laten taxeren van je huis (gemiddeld € 450,-). En waar nodig het opmaken van een nieuwe hypotheekakte bij de notaris (gemiddeld € 750,-). De tarieven verschillen per adviseur/taxateur of notaris. Zijn deze extra kosten op jouw verbouwing van toepassing? Dan is het de moeite waard om offertes op te vragen en prijzen te vergelijken. Wat bij jou en je situatie past, bepaal je zelf. Je kunt altijd contact opnemen met je adviseur voor advies of een berekening. 

Regel het met je adviseur

We kunnen een hele hoop zelf. Maar voor het afsluiten van een bouwdepot of het verhogen van je hypotheek heb je een expert nodig. Dit kan een Aegon-adviseur zijn, of een onafhankelijk iemand. De keus is aan jou. 

Onafhankelijk advies

Je krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij jou in de buurt. Deze vergelijkt meerdere aanbieders voor je. In de meeste gevallen is dit vrijblijvend.

Maak een afspraak

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak