Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Hypotheekadvies

U wilt een hypotheek voor uw nieuwe huis. Daar heeft u een adviseur voor nodig. Een adviseur helpt u bij het maken van financiële keuzes. Hij brengt uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie over uw situatie. U heeft de keuze uit een adviseur van Aegon en een onafhankelijk adviseur.

Bent u zich nog aan het oriënteren? Start met een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek. In dit telefoongesprek geeft een adviseur u in 30 minuten inzicht in de financiële mogelijkheden voor uw nieuwe huis. Kosteloos en vrijblijvend.

Advies van Aegon
U krijgt telefonisch advies van een Aegon adviseur. U kunt kiezen uit de hypotheekproducten van Aegon. Start uw hypotheekadvies online en bespaar € 450 op de advieskosten.
Onafhankelijk advies
U krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij u in de buurt. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt meerdere aanbieders voor u. De kosten verschillen per adviseur.

 

Advies van Aegon of onafhankelijk advies?

Het is belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen advies van Aegon en onafhankelijk advies. Zo kunt u zelf de juiste keuze maken voor uw situatie. De verschillen leest u hieronder.

Advies van Aegon

Onafhankelijk advies

Een Aegon adviseur biedt passende productoplossingen uit het productassortiment van Aegon. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt voor u de producten van verschillende hypotheekaanbieders.
Een Aegon adviseur adviseert u in een gesprek via de telefoon Een onafhankelijk adviseur adviseert u in een persoonlijk gesprek.
Het tarief voor advies van een Aegon adviseur is verschillend per situatie. Lees meer over de tarieven. De tarieven voor onafhankelijk advies zijn per adviseur verschillend. In uw oriëntatiegesprek maakt u hierover afspraken.
Wilt u meer weten over advies van Aegon?
Doorloop het stappenplan advies van Aegon
Wilt u meer weten over onafhankelijk advies?
Doorloop het stappenplan onafhankelijk advies

 

Wil u meer weten over financieel advies? Bekijk het filmpje. Hierin leggen wij stap voor stap uit wat een adviseur voor u kan betekenen. 

 

Adviseurs zijn deskundig

Zowel alle adviseurs van Aegon als de onafhankelijke adviseurs moeten op de hoogte zijn van alle financiële en juridische aspecten van belastingen, sociale verzekeringen, pensioenen en financiële producten. Dit is verplicht gesteld vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Vanuit deze wet mag alleen advies worden gegeven als een adviseur beschikt over de juiste diploma's waarbij hij op de hoogte is van alle huidige wet- en regelgeving. Alle adviseurs hebben de diploma's die volgens de Wft verplicht zijn gesteld.