Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

U wilt als zzp'er een hypotheek

Als zzp'er een hypotheek afsluiten? Aegon biedt u verschillende oplossingen

Wanneer u als zzp'er een hypotheek afsluit, betaalt u vaak een hogere rente dan mensen in loondienst. Ook is het maar de vraag of u genoeg kunt lenen om uw ideale woning te kopen. Daarom heeft Aegon oplossingen bedacht waarmee u die woning wél kunt kopen. En zonder dat u meer rente betaalt.

 

Wat is er voor u mogelijk?

Op dit moment kunt u als zzp'er al met één jaarrekening een hypotheek bij Aegon aanvragen met NHG. Het toetsinkomen wordt dan vastgesteld door een onafhankelijke accountant benoemd door NHG. De kosten hiervoor bedragen € 250. Heeft u minimaal drie jaarrekeningen dan wordt het toetsinkomen door uw adviseur vastgesteld. Wanneer u een huis koopt met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan is financiering tot 101% mogelijk. Meer weten over Nationale Hypotheek Garantie? Lees de voor- en nadelen van een hypotheek afsluiten met NHG. U kunt bij Aegon meerdere hypotheekvormen afsluiten, zoals bijvoorbeeld een Aegon Annuïteitenhypotheek of een Aegon Lineaire Hypotheek.  Zonder NHG heeft u bij Aegon ook diverse mogelijkheden. 

Uw mogelijkheden zonder Nationale Hypotheek Garantie

  • Tot 90% van de waarde van de koopwoning

Heeft u drie of meer jaarrekeningen? Dan mag u tot 90% van de waarde van de koopwoning lenen. Heeft u twee jaarrekeningen en een prognoseverklaring voor komend jaar van uw boekhouder? Dan mag u tot 85% van de waarde van de koopwoning lenen.

  • Tot 102% van de waarde van de koopwoning 

Heeft u naast drie jaarrekeningen ook spaargeld? Dan hebben wij een oplossing voor u ontwikkeld in samenwerking met Knab. Knab is een online bank die onderdeel is van Aegon Bank N.V. Lees meer over de mogelijkheden bij Knab.  

 

Tips voor zzp'ers

Als zpp’er heeft u de touwtjes zelf in handen. Leuk, en soms best lastig! Wij helpen u graag bij het regelen van uw financiële zaken. Doe de checklist voor een vliegende start als zzp'er of lees onze tips.

Alles over en voor zzp'ers

Producten

Aegon biedt de volgende hypotheekvormen.

Aegon Lineaire Hypotheek
U lost elke maand een vast bedrag van uw lening af. Daarnaast betaalt u rente. Uw maandlasten dalen tijdens de rentevaste periode. Als zzp'er betaalt u precies dezelfde rente als iemand in loondienst.
Aegon Annuïteitenhypotheek
U lost in het begin weinig af en later steeds meer. Daarnaast betaalt u rente. Uw maandlasten blijven gelijk tijdens de rentevaste periode. Als zzp'er betaalt u precies dezelfde rente als iemand in loondienst.
Aegon Aflossingsvrije Hypotheek
U betaalt elke maand alleen rente. Op de einddatum moet u de lening zelf in één keer aflossen.
Aegon Spaarhypotheek
U spaart om uw hele lening terug te betalen. Over het bedrag dat u spaart krijgt u rente. Als u overlijdt, krijgen uw nabestaanden het verzekerde bedrag en lossen daarmee de hypotheek (deels) af.
Aegon Bankspaarhypotheek
U spaart om uw hele lening terug te betalen. Over het bedrag dat u spaart krijgt u rente.

Welke hypotheek past het beste bij u?

Wilt u advies over welke hypotheek het beste bij u past? U kunt kiezen voor advies van een Aegon adviseur of een onafhankelijk adviseur. Lees meer over de adviesmogelijkheden of vraag direct een adviesgesprek aan.

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u nog geen adviseur? Vind een adviseur bij u in de buurt.

Handig: een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek

Met een gerust hart uw huis kopen? Vraag een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek aan. In een telefoongesprek van 30 minuten met een adviseur krijgt u antwoord op al uw vragen over het kopen van een nieuw huis.

Vraag een gratis Aandacht-gesprek aan