Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Je huis verduurzamen

  • Draag bij aan duurzaamheid en een beter milieu
  • Je investeert én bespaart geld tegelijk!
  • Ga voor meer luxe en comfort

 

Bekijk het stappenplan

Duurzaam depot
Particulier Hypotheek Ik wil mijn huis verduurzamen

Het leven kan alle kanten op. Daarom kun je met onze hypotheken óók alle kanten op. Je kunt verduurzamen door je huis te isoleren. Of investeren in een warmtepomp of zonnepanelen. Zo kun je besparen op je energiekosten. En dat wil je. Of je wil je woning comfortabeler maken. Verduurzamen is ook nog eens goed voor het milieu. Bereid je nu al voor met slimme keuzes voor straks. Met ons stappenplan kun je direct aan de slag. 

Zo financier je het

Mogelijk kun je gebruik maken van een depot. Bespreek het met je adviseur.

Vind je adviseur in Mijn Aegon

Je woning verduurzamen. Waar begin je?

Je huis energiezuiniger maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kleine aanpassingen kunnen direct besparingen opleveren. Niet alleen voor het milieu maar ook voor jezelf. Het checken van je energielabel is een goed begin. Dit label vertelt je in één oogopslag hoe energiezuinig je woning is. Of juist niet. 

We hebben een handig stappenplan voor je uitgestippeld om je op weg te helpen:

Stap 1
Hoe zuinig is jouw huis?

Check je energielabel in Mijn Aegon.

Stap 2
Doe de verbetercheck

Weten wat je kan verbeteren? Doe de verbetercheck.

Stap 3
Wat ga je doen?

Kies welke aanpassing het beste past bij jouw situatie, wensen en je portemonnee.

Stap 4
Regel je financiën

Spaargeld of een duurzaam bouwdepot? Bekijk de financieringsopties.

Stap 5
Wat doe je eerst en waarom?

Plan op volgorde van besparing. De grootste klapper eerst en de rest in kleine stappen.

Stap 6
Verduurzamen maar!

Declareer de verbouwingskosten via je bouwdepot in Mijn Aegon of de Mijn Aegon-app.

Hoe financier ik mijn verduurzaming?

Verduurzamen is niet gratis. Dat begrijpen we. Energiebesparende maatregelen kosten al gauw een paar duizend euro. Om dat te financieren kun je spaargeld inzetten of extra lenen. We leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je bijvoorbeeld een nieuwe, duurzame hypotheek aanvraagt. Maar ook wat een bouwdepot is en hoe je een bestaande hypotheek duurzaam omzet.

Ik wil advies over duurzaam wonen

Soms heb je gewoon wat meer informatie nodig. Je adviseur weet niet alleen alles over jouw hypotheekzaken. Hij/zij kan ook helpen met het aanvragen of aanpassen van jouw producten. Zo weet je zeker dat je de juiste keus voor jouw situatie maakt. De kosten die je betaalt voor advies verschillen per adviseur. Vraag daarom vooraf naar de kosten. 

Vind je adviseur in Mijn Aegon

Waarom kiest Aegon voor verduurzaming?

Aegon vindt het belangrijk dat zijn klanten nu én in de toekomst fijn wonen. Door het nemen van energiebesparende maatregelen bijvoorbeeld. Zo zorg je dat je huis een goede investering is voor later. Want door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de waarde van je woning stijgen. En dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor ons.

Meer weten over verduurzaming? Lees onze blogs!

Vooruitdenker Gerrit: “We verduurzamen ons huis stap voor stap”

Van een huis met gele bakstenen en enkel glas naar een architectonisch hoogstandje. Aegon-medewerker Gerrit de Jong (40) en zijn vrouw kregen het voor elkaar tijdens een flinke verbouwing. Gerrit: “We wilden graag een duurzamere woning met meer ruimte én een moderne uitstraling.”

6 geld- en energiebesparingstips die het verschil maken

Doe dit… doe dat. Al die besparingstips zoals ledlampen of een extra trui of pantoffels aantrekken. Die kennen we wel. Maar wat maakt nou écht verschil? (Of niet…) We hebben 6 energiezuinige dingen voor je uitgezocht.
 

Wat kost verduurzamen en wat levert het mij op?

De meeste sexy termen van dit moment zijn duurzaamheid (oeh), klimaatverandering (aah) en minder CO2 uitstoot (yeah baby). Groen doen is het helemaal! Maar ons bin zuunig en die natuur kan mooi verrekken als het veel geld kost. Daarom laten we je niet alleen zien wat verduurzamen kost. Maar ook wat het je oplevert!