Waarom een hypotheek bij Aegon?

Hoi! Je bent op deze pagina gekomen omdat je op zoek bent naar een hypotheekverstrekker. Of misschien heb je al een Aegon-hypotheek maar heb je vragen. Wij maken het uitzoeken een stukje makkelijker voor je! Hieronder zie je waarom je voor een Aegon-hypotheek kiest.

Bereken je maximale hypotheek Bekijk de adviesmogelijkheden
Image
Stel zoekt huis

Daarom een hypotheek bij Aegon

Image
Moeder en zoon achter de laptop

Ons aanvraagproces is digitaal

 • Vraag je renteaanbod aan via een adviseur. Dan ontvang je het aanbod binnen 48 uur. Vrijblijvend!
 • Altijd op de hoogte: je volgt je aanvraagproces 24/7 via Mijn Aegon of de Aegon-app.  
 • Zo min mogelijk gedoe. Digitaal ondertekenen is mogelijk. 
 • Zie je er toch vanaf? Dan betaal je bij ons geen annuleringskosten.
Image
Sleuteloverdracht

Onze hypotheken zijn geen eenheidsworst

 • Ga je verduurzamen? Dan mag je tot 106% van de waarde van het huis lenen!
 • Daalt je lening? Misschien kan je rente dan omlaag! Dit checken we elke maand en passen we automatisch aan. Zo betaal je nooit te veel.  
 • Wij hebben 7 tariefklassen waardoor je sneller een lagere rente betaalt.
 • Als je gaat verhuizen dan mag je je hypotheekrente meenemen. Dat noemen we de meeneemregeling
Image
Jongeman achter laptop

Regel het lekker zelf in Mijn Aegon of de Aegon-app

 • Altijd online inzicht in je hypotheekgegevens. Of je verzekeringen. Of je pensioen. 24/7 en waar en wanneer jij maar wilt. 
 • Wil je extra aflossen? In Mijn Aegon bereken je van tevoren wat een extra aflossing voor je maandlasten betekent en betaal je makkelijk via iDeal. 
 • Heb je een bouwdepot? Dan kun je digitaal je declaraties indienen. Deze proberen we altijd binnen 24 uur uit te betalen. Dat is wel zo fijn.

Wij zijn er voor je. Ook als het even minder gaat

Het leven kan alle kanten op. Ook de minder goede kant. Dat heeft vaak ook gevolgen voor je hypotheek. Wij denken met je mee in vervelende situaties zoals scheiden, werkloosheid of overlijden. En kom je voor betalingsproblemen te staan, dan helpen we je. We staan voor je klaar en je krijgt een vaste contactpersoon bij ons. Dan hoef je maar één keer je verhaal te vertellen en zoeken we samen met jou naar een passende oplossing. Ook kijken we bijvoorbeeld naar de betaalbaarheid van je hypotheek op de einddatum of als je met pensioen gaat. Dat doen we met vooruitdenken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heb je vragen? Dan vind je onze contactgegevens hier.

Neem contact op met een adviseur

Goed advies is belangrijk. Vooral bij grote financiële beslissingen. Heb je meer informatie of inzicht nodig over jouw hypotheek of onze producten? Dan staan onze adviseurs voor je klaar. We werken samen met meer dan 2000 onafhankelijke adviseurs. Zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Een adviseur kijkt samen met jou naar je persoonlijke situatie en zoekt uit welke hypotheekaanbieder daar het beste bij past. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Vooruitdenken noemen we dat. Ben je al overtuigd van een Aegon-hypotheek? Dan kan je ook terecht bij één van onze eigen Aegon-adviseurs.  

Onafhankelijk advies

Je krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij jou in de buurt. Deze vergelijkt meerdere aanbieders voor je. In de meeste gevallen is dit vrijblijvend.

Zoek een adviseur

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak