Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Bankdocumenten opsturen

Digitaal loket bankzaken

Via het onderstaand formulier kunt u een verzoek indienen of een vraag stellen. Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen, omdat wij deze gegevens nodig hebben voor een extra controle. Zo kunnen wij garanderen dat uw verzoek veilig wordt afgehandeld.

Heeft u al eerder een vraag gesteld, maar moest u nog documenten toesturen? Dat kan ook hier. U kiest dan voor de optie ‘Ik wil iets anders vragen of doorgeven’.

   Aandachtspunten

   • Ieder document mag per stuk niet groter zijn dan 5 MB.
   • Het document moet een .jpg .doc .docx .xls .xlsx of .pdf formaat hebben.
   • U mag ook een foto van uw document(en) maken. Zorg er dan voor dat alle foto's scherp en goed belicht zijn.

   Hoe lang duurt het?

   Het duurt 5 tot 10 minuten om het formulier in te vullen

   Denkt u aan uw documenten?

   In sommige gevallen heeft u bijvoorbeeld een kopie van uw ID of bankafschrift nodig

   Wanneer hoor ik iets?

   Binnen tien werkdagen krijgt u een reactie van ons

   Digitaal loket bankzaken

   Kiest u voor afkoop? Dan willen wij u attenderen dat het afkopen van uw saldo van uw lijfrente of ontslagvergoeding negatieve fiscale gevolgen kan hebben. Bij afkoop van een lijfrente met een saldo wat hoger is dan € 4.351 (2018) houden wij het hoogste tarief van inkomstenbelasting in. Daarnaast bent u bij het afkopen van uw lijfrente wellicht ook 20% revisierente verschuldigd aan de Belastingdienst. U ontvangt van ons een brief met de consequenties van afkoop.

   Heeft u deze brief al van ons ontvangen? Dan kunt u uw getekende akkoord hier uploaden.

   Meer informatie over de inhoudingen bij afkoop vindt u ook op de website van de Belastingdienst.
   Wij verkopen uw participaties en maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening. Controleer in Mijn Aegon eerst of uw tegenrekening klopt.
   Beëindigen Aegon Sparen
   U kunt uw Aegon Sparen Spaarrekening alleen beëindigen via dit formulier als u geen Mijn Aegon account heeft. Wij beëindigen uw rekening en maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening. Geef ter controle het nummer van uw tegenrekening aan ons door via het veld ‘Toelichting’.

   U kunt uw Aegon Deposito Sparen alleen beëindigen via dit formulier als dit binnen de bedenktijd van 14 dagen is, als u meerdere deposito’s wilt beëindigen of als het saldo in uw deposito lager is dan de afkoop- en administratiekosten. Geef via het veld ‘Toelichting’ door welk(e) deposito(‘s) u wilt beëindigen.
   Via dit formulier kunt u een waardeoverdracht naar een andere maatschappij doorgeven. Voeg het getekende overdrachtsformulier én een kopie van een geldig legitimatiebewijs toe. 

   Aanvraag annuleren
   Via deze optie kunt u doorgeven dat u de aanvraag die u heeft gedaan, wilt annuleren. U maakt uw annulering definitief met het verzenden van dit formulier.

   Ik wil me identificeren
   U heeft van ons een e-mail ontvangen met alle informatie over de stukken die wij nodig hebben van u. Deze kunt u hier uploaden.

   Saldoverklaring
   U heeft van de Belastingdienst een saldoverklaring ontvangen met de bevestiging dat u premies niet heeft afgetrokken. Deze brief kunt u hier uploaden. Wij houden dan rekening met deze saldoverklaring. 

   Hier kunt u een opname voor uw Aegon Levensloop Sparen doorgeven. Zorg ervoor dat het formulier door uzelf en uw werkgever is ondertekend.

   Hier kunt u een opname voor uw Aegon Levensloop Sparen doorgeven. Zorg ervoor dat het formulier is ondertekend.

   Controleer in Mijn Aegon eerst of uw tegenrekening klopt en pas deze zo nodig aan.
   Wij maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening.
   Heeft u een Aegon Lijfrente Uitkeren of Aegon Ontslagvergoeding Uitkeren en wilt u loonheffingskorting toe laten passen of stopzetten? Dit kunt u hier doorgeven. Voor het toepassen van loonheffingskorting, hebben wij het formulier van de Belastingdienst nodig.
   Is uw persoonlijke en/of financiële situatie gewijzigd? Vul de vragenlijst bij wijzigingen Aegon Beheerd Beleggen in en upload de lijst in het onderstaande veld. Heeft u meerdere Aegon Beheerd Beleggen rekeningen? Dan vult u per rekening deze vragenlijst in.
   Heeft u van ons een brief ontvangen waarin wij u vragen om gegevens aan ons door te geven omdat u 18 jaar wordt? Dat kan hier.
   Kijk voor de voorwaarden op onze website.
   U bent van werkgever veranderd. Dit kunt u doorgeven via het formulier Wijzigen werkgever op onze pagina.
   Wijziging in uw persoonlijke en/of financiële situatie voor uw Netto Havenpensioen
   Is uw persoonlijke en/of financiële situatie gewijzigd? Vul dan de vragenlijst bij wijzigingen Netto Havenpensioen in en upload de lijst in het onderstaande veld.

   Voer uw postcode in dat bestaat uit 4 cijfers en 2 letters, zonder spatie.
   Voer het IBAN-nummer zonder spaties in.

   Persoonlijke gegevens

   Gegevens klant/rekeninghouder

   Voer het IBAN-nummer zonder spaties in.

   Gegevens bewindvoerder

   Voer uw postcode in dat bestaat uit 4 cijfers en 2 letters, zonder spatie.
   Wilt u weten wat er met uw persoonsgegevens gebeurt? Lees er meer over in ons privacy statement.