Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Digitaal loket bankzaken

U kunt uw vragen stellen via dit webformulier. Ook als u naar aanleiding van een eerder verzoek documenten moet uploaden kunt u dit hier doen. U ziet de upload-optie na het invullen van uw persoonlijke gegevens en het kiezen van het onderwerp

  Denkt u er verder aan dat:

  • De documenten per stuk niet groter mogen zijn dan 5 Mb.
  • Het document een .jpg, .doc, .docx, .xls, .xlsx of .pdf formaat heeft

  Digitaal loket bankzaken

  Persoonlijke gegevens

  Voer uw postcode in dat bestaat uit 4 cijfers en 2 letters, zonder spatie.
  Kiest u voor afkoop? Dan willen wij u attenderen dat het afkopen van uw saldo van uw lijfrente of ontslagvergoeding negatieve fiscale gevolgen kan hebben. Bij afkoop van een lijfrente met een saldo wat hoger is dan € 4.351 (2018) houden wij het hoogste tarief van inkomstenbelasting in. Daarnaast bent u bij het afkopen van uw lijfrente wellicht ook 20% revisierente verschuldigd aan de Belastingdienst. U ontvangt van ons een brief met de consequenties van afkoop.

  Heeft u deze brief al van ons ontvangen? Dan kunt u uw getekende akkoord hier uploaden.

  Meer informatie over de inhoudingen bij afkoop vindt u ook op de website van de Belastingdienst.
  Wij verkopen uw participaties en maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening. Controleer in mijn Aegon eerst of uw tegenrekening klopt.
  Beëindigen Aegon Sparen
  U kunt uw Aegon Spaarrekening alleen beëindigen via dit formulier als u geen Mijn Aegon account heeft. Wij beëindigen uw rekening en maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening. Geef ter controle het nummer van uw tegenrekening aan ons door via het veld Toelichting.
  Via dit formulier kunt u een waardeoverdracht naar een andere maatschappij doorgeven. Voeg het getekende overdrachtsformulier én een kopie van een geldig legitimatiebewijs toe. 

  Aanvraag annuleren
  Via deze optie kunt u doorgeven dat u de aanvraag die u heeft gedaan, wilt annuleren. U maakt uw annulering definitief met het verzenden van dit formulier.

  Ik wil me identificeren
  U heeft van ons een e-mail ontvangen met alle informatie over de stukken die wij nodig hebben van u. Deze kunt u hier uploaden.

  Saldoverklaring
  U heeft van de Belastingdienst een saldoverklaring ontvangen met de bevestiging dat u premies niet heeft afgetrokken. Deze brief kunt u hier uploaden. Wij houden dan rekening met deze saldoverklaring. 

  Hier kunt u een opname voor uw Aegon Levensloop Sparen doorgeven. Zorg ervoor dat het formulier door uzelf en uw werkgever is ondertekend.

  Hier kunt u een opname voor uw Aegon Levensloop Sparen doorgeven. Zorg ervoor dat het formulier is ondertekend.

  Controleer in Mijn Aegon eerst of uw tegenrekening klopt. Als deze niet klopt geef dat door in dit formulier via de optie Tegenrekening Wijzigen.
  Wij maken het saldo over naar de bij ons bekende tegenrekening.
  Heeft u een Aegon Lijfrente Uitkeren of Aegon Ontslagvergoeding Uitkeren en wilt u loonheffingskorting toe laten passen of stopzetten? Dit kunt u hier doorgeven. Voor het toepassen van loonheffingskorting, hebben wij het formulier van de Belastingdienst nodig.
  Is uw persoonlijke en/of financiële situatie gewijzigd? Vul de vragenlijst bij wijzigingen Aegon Beheerd Beleggen in en upload de lijst in het onderstaande veld.
  Heeft u van ons een brief ontvangen waarin wij u vragen om gegevens aan ons door te geven omdat u 18 jaar wordt? Dat kan hier.
  Kijk voor de voorwaarden op onze website.
  Tegenrekening wijzigen
  Geef uw wijziging via Mijn Aegon door. Kijk voor de voorwaarden op onze website.
  U bent van werkgever veranderd. Dit kunt u doorgeven via het formulier Wijzigen werkgever op onze pagina.
  Netto Havenpensioen
  Wijzigt er iets in uw persoonlijke en/of financiële situatie voor uw Netto Havenpensioen? Neemt u dan contact op met het Havenbedrijf voor informatie en het wijzigingsformulier. Kijk op havenpensioen.nl voor meer informatie en contactgegevens.