Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Soms zit het je financieel even tegen. Wij helpen jou!

Soms zit het je financieel even tegen. Wij helpen jou!

Kost het je steeds meer moeite om jouw verzekering of hypotheek elke maand te betalen? Dat kan grote zorgen geven. Het is dan belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Hoe moeilijk dat ook is. Je hoeft jouw betaalachterstand niet alleen op te lossen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Wij staan altijd voor je klaar

Bel direct: 058 244 68 39

Betaalachterstand op jouw verzekering

Je betaalt premie voor jouw verzekering. Betaal je de premie niet op tijd? Dan ontstaat er een betaalachterstand.

Betaalachterstand op jouw hypotheek

Tijdens de looptijd van jouw hypotheek zijn er situaties denkbaar waardoor het lastig wordt om je hypotheek te blijven betalen.

Een betaalachterstand of schulden: het kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door werkloosheid, echtscheiding of dubbele woonlasten. De rekeningen kunnen zich in deze situaties snel opstapelen. En voor je het weet, heb je een achterstand. Het is belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Je hoeft je betaalachterstand niet alleen op te lossen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

Ben je zelfstandig ondernemer?

Geen zorgen over jouw financiën, omdat je precies weet wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Een fijn gevoel, maar hoe zorg je daarvoor? Wij geven je graag tips hoe je als ondernemer meer grip krijgt op jouw zakelijke financiën.

Zo blijf je jouw financiën de baas