Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Soms zit het financieel even tegen. Wij helpen jou!

Particulier Klantenservice Betaalachterstand

Kost het je steeds meer moeite om jouw verzekering of hypotheek elke maand te betalen? Dat kan grote zorgen geven. Het is dan belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Hoe moeilijk dat ook is. Je hoeft jouw betaalachterstand niet alleen op te lossen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Betaalachterstand op jouw verzekering

Je betaalt premie voor jouw verzekering. Betaal je de premie niet op tijd? Dan ontstaat er een betaalachterstand.

Betaalachterstand op jouw hypotheek

Tijdens de looptijd van jouw hypotheek zijn er situaties denkbaar waardoor het lastig wordt om je hypotheek te blijven betalen.

Ben je zelfstandig ondernemer?

Geen zorgen over jouw financiën, omdat je precies weet wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Een fijn gevoel, maar hoe zorg je daarvoor? Wij geven je graag tips hoe je als ondernemer meer grip krijgt op jouw zakelijke financiën.

Zo blijf je jouw financiën de baas

Ben je getroffen door de toeslagenaffaire en heb je een betaalachterstand?

We staan voor je klaar. En kijken graag samen met jou naar een passende oplossing. Voor je hypotheek. En je verzekeringen bij ons. Samen met andere banken en verzekeraars is dit onze gezamenlijke verklaring. Wij blijven de situatie op de voet volgen. 
Heb je meerdere schulden opgebouwd? Neem dan contact op met de Gemeentelijke Schuldhulporganisaties. Zij kunnen je het beste verder helpen met alle schulden. Dat ontzorgt jou. Vergeet het niet ook aan ons te melden. Dan houden we rekening met je persoonlijke situatie.