Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Pensioen en lijfrente

Maakt u zoch zorgen over de betaling van uw hypotheek?

Particulier Klantenservice Betalingsachterstand Hypotheek Maakt u zich zorgen over de betaling van uw hypotheek?

Bent u (binnenkort) werkloos of arbeidsongeschikt? Of heeft u een nieuwe baan, met een lager salaris? Veranderingen in uw persoonlijke situatie kunnen ervoor zorgen dat u minder inkomsten heeft. Wij begrijpen dat de hypotheeklast dan zwaar kan drukken op uw maandelijkse budget. Wij staan voor u klaar om u hierbij te helpen.

Uw inkomen daalt

Als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt, of een nieuwe baan heeft met een lager salaris, is het lastiger rondkomen met minder inkomsten. Wij begrijpen dat u zich hierdoor zorgen maakt over het betalen van uw hypotheek. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden om u hierbij te helpen.

  • Als u een hypotheek heeft met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), kan dat hulp bieden bij inkomensdaling en u zo helpen om financieel lastige periodes te overbruggen.
  • Heeft u geen hypotheek met NHG, dan zijn er andere oplossingen om financiële problemen te voorkomen.

Wij staan voor u klaar om te zoeken naar een oplossing! U kunt ons bereiken via 058-244 68 39.

 

U gaat scheiden

Als u samenwoont met uw partner, moet u veel praktische zaken regelen. En het wordt allemaal nóg ingewikkelder als u samen een koophuis heeft. Kan één van u beiden de hypotheek alleen betalen? Of moet u uw woning verkopen? Als u zich zorgen maakt over het betalen van uw hypotheek door uw gewijzigde privésituatie, dan kijken wij graag samen met u naar de volgende 4 mogelijkheden:

1. U heeft een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
2. U heeft een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
3. U wilt de hypotheek op één naam zetten
4. U verwacht bij verkoop een restschuld
Aegon Beheerd Beleggen

Natasha (33) leeft sinds twee jaar van een bijstandsuitkering. Ze baalt van haar situatie, maar probeert er voor haar dochter Mylou (12) het beste van te maken. Ze deelt haar ervaringen én tips hoe zij rondkomt met €1.200,- per maand.

 

Lees het blog