Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Maak je je zorgen over de betaling van je hypotheek?

Stel voor laptop
Particulier Klantenservice Betalingsachterstand Hypotheek Maakt u zich zorgen over de betaling van uw hypotheek?

Ben je (binnenkort) werkloos of arbeidsongeschikt? Of heb je een nieuwe baan, met een lager salaris? Veranderingen in je persoonlijke situatie kunnen ervoor zorgen dat je minder inkomsten hebt. Wij begrijpen dat de hypotheeklast dan zwaar kan drukken op je maandelijkse budget. Wij staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Je inkomen daalt

Als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt, of een nieuwe baan hebt met een lager salaris, is het lastiger rondkomen met minder inkomsten. Wij begrijpen dat je je hierdoor zorgen maakt over het betalen van je hypotheek. Samen bekijken wij graag de mogelijkheden om je hierbij te helpen.

  • Als je een hypotheek hebt met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), kan dat hulp bieden bij inkomensdaling en je zo helpen om financieel lastige periodes te overbruggen.
  • Heb je geen hypotheek met NHG, dan zijn er andere oplossingen om financiële problemen te voorkomen.

Wij staan voor je klaar om te zoeken naar een oplossing! Je kunt ons bereiken via 058-244 68 39.

Je gaat scheiden

Als je samenwoont met je partner, moet je veel praktische zaken regelen. En het wordt allemaal nóg ingewikkelder als je samen een koophuis hebt. Kan één van jullie de hypotheek alleen betalen? Of moeten jullie de woning verkopen? Als je je zorgen maakt over het betalen van je hypotheek door je gewijzigde privésituatie, dan kijken wij graag samen met je naar de volgende 4 mogelijkheden:

1. Je hebt een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
2. Je hebt een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
3. Je wilt de hypotheek op één naam zetten
4. Je verwacht bij verkoop een restschuld
Aegon Beheerd Beleggen

Natasha (33) leeft sinds twee jaar van een bijstandsuitkering. Ze baalt van haar situatie, maar probeert er voor haar dochter Mylou (12) het beste van te maken. Ze deelt haar ervaringen én tips hoe zij rondkomt met €1.200,- per maand.

 

Lees het blog