Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Coronavirus

Coronavirus

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Het heeft impact op ons allemaal. We houden daarom alle ontwikkelingen goed in de gaten. En houden jou zo goed mogelijk op de hoogte. Je vindt hier de meest up-to-date informatie en antwoorden op je vragen. Alles gebundeld bij elkaar!

Twee dames bij de vetrekhal van Schiphol

Corona en reizen

Er gaan weer grenzen open! Misschien vraag je je af: waar ben ik wel en niet voor verzekerd met mijn reisverzekering? Wij hebben veelgestelde vragen én antwoorden op een rij gezet.

Stel met administratie achter pc

Lukt het niet om je hypotheeklasten te betalen?

Verwacht je dat je inkomen daalt door de coronacrisis? Wij begrijpen dat je je zorgen maakt hierover. Laat het ons daarom direct weten. We zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Overlijden melden?

Wil je een overlijden melden? Onze Nabestaandendesk helpt je tijdens deze zware tijd bij de afhandeling van de producten bij Aegon.

Oudere man bekijkt administratie aan salontafel

Het coronavirus en het pensioen via je werkgever

Het coronavirus raakt ook je pensioen. Krijgt je partner partnerpensioen als je overlijdt? En wat is het effect van de koersdalingen op je pensioen? We hebben de meestgestelde vragen door pensioendeelnemers gebundeld.

Man zit in fauteuil en belt met mobiele telefoon

Ben je werkgever of zelfstandig ondernemer?

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Waarschijnlijk heb je er privé en zakelijk ook last van. We hopen dat zowel jij als je bedrijf er straks gezond uitkomen. Bekijk hier de veelgestelde vragen over pensioen en inkomen.

Tweede kamer Den Haag

Wat doet de overheid?

Welke maatregelen neemt de overheid om werkenden en werkgevers te helpen om door deze crisis heen te komen? Lees hier meer.

We helpen jou graag als je het deze periode financieel even niet redt

Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. Wij kunnen gelukkig blijven doen waar wij goed in zijn: onze klanten financieel goed op weg helpen. Dus verwacht jij deze komende periode dat je het financieel niet voor elkaar kunt boksen? Omdat je bijvoorbeeld je hypotheek niet kunt betalen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken wij jouw persoonlijke situatie en zoeken we naar een passende oplossing.

Benieuwd hoe Aegon als organisatie omgaat met het coronavirus?

In het Business Continuity statement van Aegon NL lees je meer over hoe Aegon als bedrijf omgaat met de gevolgen van het coronavirus.