MoneyMaxx

KapitaalPlan

KapitaalPlan wordt niet meer gecommercialiseerd. Er kunnen dus geen nieuwe contracten meer worden afgesloten. Voor lopende KapitaalPlan-contracten zet MoneyMaxx de service natuurlijk voort. We zijn immers niet voor niets een langdurige relatie met elkaar aangegaan!

Image
Vrouw bekijkt website Aegon op tablet

Wat is KapitaalPlan?

KapitaalPlan is een beleggingsformule in aandelen en behoort tot de zogenaamde Tak 23-verzekeringen. Aandelen zijn onderhevig aan beursschommelingen zowel in opwaartse als in neerwaartse zin. Dankzij het lange termijn karakter van KapitaalPlan kunnen deze beursschommelingen beter worden opgevangen en kan KapitaalPlan u zicht bieden op een hoger rendement dat mogelijk is met beleggen.

Met KapitaalPlan belegt u in het Aegon Equity Fund. 

AEGON Equity Fund

Wegwijzers

Het certificaat van uw Kapitaalplan vermeldt het nummer van de Algemene Voorwaarden en de Productvoorwaarden, waarvan uw Kapitaalplan is afgeleid. Kies hieronder uw gewenste versie van de Wegwijzer KapitaalPlan.

Moneymaxx Wijzigingsformulier Kapitaalplan

NB: De wegwijzer beschrijft de kenmerken van uw overeenkomst op het moment van uitgave van de brochure. Wijzigingen die later zijn doorgevoerd (bijv. door gewijzigde regelgeving, aangepaste productkenmerken of productverbeteringen) staan er niet in.