Hoe kan ik declareren uit mijn depot?

Declareren doe je via de Mijn Aegon app of via Mijn Aegon:

1. Klik na het inloggen op je hypotheek en kies vervolgens 'Bouwdepot declaratie’ onder 'Zelf regelen'.
2. Kies voor ‘Nu declareren’.
3. Geef aan vanuit welk depot je wilt declareren.
4. In het scherm hierna vul je in wat je wilt declareren en het bedrag. Je uploadt de bon of factuur.
5. Geef aan of het geld overgemaakt moet worden naar je eigen rekeningnummer of het rekeningnummer van derden (zoals een aannemer).
6. Controleer je declaratie en dien deze in.
7. Wil je uit laten betalen aan derden? Dan volgt er een extra controle via SMS. Belangrijk hiervoor is dat je juiste telefoonnummer in Mijn Aegon staat. Dit kan je checken onder het kopje 'Gegevens'.
8. Tot slot krijg je een bevestiging te zien als je declaratie goed is ontvangen.
9. Je ontvangt de bevestiging van je declaratie ook per e-mail.
10. Word je declaratie goedgekeurd? Dan maken wij het geld binnen 1 werkdag over en ontvang je een betaalbevestiging hiervan. Keuren we een factuur af? Dat laten we je dat via een e-mail notificatie weten. Vervolgens kun je in Mijn Aegon terugvinden waarom wij de factuur af hebben gewezen.

Goed om te weten: Is een foto te groot? Pas de camera instellingen van je telefoon of tablet aan. Meer informatie over een bouwdepot bij Aegon vind je op onze pagina Declareren uit een bouwdepot.