Hoe log ik in op het werkgeversportaal als ik geen SMS-code of code via de Authenticator-app krijg?

Mogelijk is er een telefoonstoring. Probeer het daarom later nog eens. Krijgt u nog steeds geen SMS-code of code via de app? Kies dan na het inloggen voor de optie ‘Tweefactorauthenticatie opnieuw instellen’. U heeft dan uw herstelcode nodig. De herstelcode heeft u ontvangen bij de eerste keer inloggen.