Pensioen

Hoe sta jij er financieel voor, nu én later?

Weet jij hoe jij er nu financieel voor staat? En of dat beter kan? En heb je al eens stilgestaan bij je inkomsten en uitgaven tijdens je pensioen? Het is voor veel van ons niet een favoriete bezigheid, maar wél hartstikke belangrijk. Juist nu. Een makkelijke manier om dat inzicht te krijgen is FinSnap. Dé online tool om een uitgebreid overzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven van nu én later. Handig, want jij weet waar je nu aan toe bent én later komt altijd sneller dan je denkt!
Start met FinSnap
Image
pensioen hoe sta jij er financieel voor, nu en later

3 redenen om FinSnap te gebruiken

  • 1
    Eén overzichtelijk totaalplaatje van je inkomsten en uitgaven van nu én later
  • 2
    In 10 minuten inzicht in of jij tijdens je pensioen genoeg geld hebt om prettig van te leven
  • 3
    Ontdek spelenderwijs hoe jij je toekomstige inkomsten en uitgaven kunt beïnvloeden en je toekomstdromen kunt realiseren. Misschien wil je eerder stoppen met werken? Of minder gaan werken en meer genieten?

Video: Aegon FinSnap in 10 minuten

Vind een adviseur

Bespreek je financiële mogelijkheden met een adviseur

Vulde jij FinSnap in? Dan heb je een totaalplaatje van jouw inkomsten en uitgaven van nu en later. Misschien ontdekte je dat financieel alles goed geregeld is, voor nu én later. Of kwam je er juist achter dat je een pensioengat hebt en in wil je weten of en hoe je dat kunt oplossen. Bijvoorbeeld door extra te sparen of te beleggen. Dit kun je bespreken met een (onafhankelijk) financieel adviseur. Die kan je adviseren over jouw financiële mogelijkheden.