Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Mijn situatie verandert

Uw persoonlijke situatie verandert. Bekijk hieronder wat dit betekent voor uw pensioen.

Uit elkaar gaan

Is uw relatie voorbij? Dat is vaak een moeilijk moment met veel gevolgen. Ook voor uw pensioen.

Nieuwe baan

Een nieuwe baan? Een nieuw pensioen! Ontdek wat uw nieuwe werkgever heeft geregeld. En wat u zelf kunt doen.

Trouwen of samenwonen

Gaat u binnenkort trouwen of samenwonen? Bekijk of u in actie moet komen voor uw pensioen.

Ik ben arbeidsongeschikt verklaard

Het kan iedereen overkomen. Een aandoening of handicap, waardoor u minder of niet meer kunt werken. In het eerste jaar krijgt u salaris doorbetaald van uw werkgever. Maar bent u na twee jaar nog steeds niet helemaal hersteld, dan kunt u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt verklaard worden. Arbeidsongeschiktheid heeft niet alleen gevolgen voor uw inkomen, maar ook voor de opbouw van uw pensioen. In het pensioenreglement leest u hier meer over.

Wilt u weten of u recht heeft op aanvulling van uw inkomen en wat de gevolgen zijn voor uw pensioenopbouw? Lees meer in onderstaande brochure of neemt contact op via (070) 344 49 99.

Arbeidsongeschiktheid en uw pensioen.pdf (105.55 KB)

Mijn partner is overleden

Uw partner verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Er verandert ontzettend veel, waaronder het inkomen. Daar staat uw hoofd helemaal niet naar. Toch is het verstandig om er bij stil te staan.

Uw partner bouwde pensioen bij Aegon op via zijn of haar werkgever. Door het overlijden stopt de opbouw van het pensioen. In veel gevallen ontvangen nabestaanden een uitkering vanuit het werkgeverspensioen. Niet iedere werkgever heeft ervoor gekozen om dit in de pensioenregeling op te nemen. U ontvangt binnen drie weken na het overlijden van uw partner informatie van Aegon over de pensioen-,lijfrente- of kapitaalverzekeringen die uw partner bij ons had lopen. U hoeft het overlijden niet (meer) zelf aan ons door te geven. Dit gaat via de gemeentelijke basisadministraties.

Wilt u nu alvast weten waaruit uw inkomen kan bestaan na het overlijden van uw partner? Lees dan onze brochure:

Informatie over uitkeringen na overlijden.pdf (71.62 KB)