Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Sparen Aegon Sparen

Aegon Sparen

Flexibel internetsparen

Aegon Sparen is een internetspaarrekening met een variabele rente. Je kunt je geld opnemen en storten wanneer je wilt. Zonder kosten. Er gelden geen minimumsaldo of verplichte stortingen.

Per 1 september 2021 stopt Aegon Sparen

Waarom

De spaarrentes zijn al lange tijd historisch laag en volgens de economische vooruitzichten blijft dat voorlopig zo. Door beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) moeten wij betalen voor het spaargeld dat u bij ons stalt. Hierdoor kunnen wij Aegon Sparen niet langer kostendekkend aanbieden.

U kunt een spaarrekening openen bij een andere bank. Maar doordat de spaarrentes dalen, loont het ook om naar alternatieven te kijken. Daar helpen wij u natuurlijk graag mee. Misschien wilt u uw geld wel schenken of kiest u ervoor om het te laten beleggen door experts. U vindt alle opties op een rij op onze pagina Alternatieven voor Sparen.

Bekijk de alternatieven

Informatie over je bestaande spaarproducten

Het is niet meer mogelijk een nieuwe Aegon Sparen of Aegon Deposito Sparen te openen. Heb je een Aegon Sparen of Aegon Deposito Sparen? Hier vind je meer informatie over deze spaarproducten.

Productkenmerken
Een aantal details van Aegon Sparen