Schadeverzekering Inzittenden

  •  Jijzelf én passagiers verzekerd bij letsel en schade
  •  Ook verzekerd als een ongeval je eigen schuld is
  •  Ook bij ongevallen die jij per ongeluk hebt veroorzaakt
Bereken mijn premie
Image
Schadeverzekering Inzittenden

Goed om te weten:

de Schadeverzekering Inzittenden heet bij ons Bestuurder en Inzittendenverzekering. Hiermee verzeker je letsel én materiële schade. Dit is niet hetzelfde als de ongevallen inzittendenverzekering. Daarmee verzeker je alleen letselschade.

Image
Schadeverzekering Inzittenden

Wat is een Schadeverzekering Inzittenden?

Met een Schadeverzekering Inzittenden verzeker je jezelf én al je passagiers bij een ongeval. De Schadeverzekering Inzittenden is een aanvullende module op al onze autoverzekeringen.

Heb je het ongeluk zelf veroorzaakt? Voor de Schadeverzekering Inzittenden maakt dat niet uit. Zowel letselschade als schade aan bagage of kleding zijn verzekerd. Het bedrag dat we uitkeren bij letsel staat gelijk aan de werkelijk opgelopen schade. Voor schade aan spullen vergoeden wij maximaal € 500,-.

Bereken mijn premie

Waarom heb je een Schadeverzekering Inzittenden nodig?

Stel dat je een ongeluk veroorzaakt. Met een beetje geluk is er alleen blikschade. Maar is het ernstig? En kan een van je passagiers door het ongeluk nooit meer werken? Dan is het fijn als je een Schadeverzekering Inzittenden hebt. Daarmee ben je verzekerd tot maximaal € 2.500.000,-. De emotionele of lichamelijke schade maak je hiermee niet goed. Maar het scheelt een hoop financiële zorgen.

Wat krijg je vergoed bij de Schadeverzekering Inzittenden?

De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt maximaal € 2.500.000,-. Waar je zoal voor bent verzekerd? Dat zie je hieronder.

Kijk voor uitgebreide informatie de polisvoorwaarden.

Schade door letsel

  • Medische kosten die je zorgverzekering niet vergoedt.
  • Inkomsten die je verliest als je niet meer werkt.
  • Kosten voor hulp in en om het huis.
  • Smartengeld.

Overlijdensschade

Komt de bestuurder of een passagier om het leven bij een verkeersongeval? Dan is dat ook verzekerd. De precieze omschrijving daarvan staat in Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van de uitvaart.

Schade aan particuliere eigendommen

De Schadeverzekering Inzittenden verzekert:

  • schade aan spullen die je op of aan het lichaam draagt. Bijvoorbeeld kleding en sieraden.
  • spullen die je met je auto vervoert. Bij schade aan particuliere eigendommen keren we maximaal € 500,- per gebeurtenis uit.

Wat kost een Schadeverzekering Inzittenden?

Onze Bestuurder en Inzittendenverzekering kost € 6,40 per maand. Lees meer over de kosten van een autoverzekering.

Verschil Ongevallen Inzittendenverzekering en Schadeverzekering Inzittenden

In de tabel je zie je de verschillen tussen de Ongevallen inzittendenverzekering en de Schadeverzekering Inzittenden. Onder de tabel lichten we de verschillen uitgebreider toe.

Ongevallen Inzittendenverzekering
Schadeverzekering Inzittenden

Keert vergoeding uit voor daadwerkelijk geleden schade

X

Keert een vast bedrag uit

X

Keert uit bij invaliditeit of overlijden

Keert uit bij materiële schade

X

Een Ongevallen Inzittendenverzekering is een totaal andere verzekering dan een Schadeverzekering Inzittenden. Bij de eerste keren we eenmalig een bedrag uit. Dit is vooraf vastgesteld. Bij blijvende schade hangt de hoogte van het bedrag af van de mate van de invaliditeit. We vergoeden dan niet de werkelijk gemaakte kosten. Dit is heel anders dan bij de Schadeverzekering Inzittenden. Bij die verzekering vergoeden we alles tot maximaal € 2.500.000,- .

Wat klanten zeggen

Gemiddelde klantbeoordeling

In februari, maart en april 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.7

Prima schadehersteller. Klein sterretje in mijn ruit wat direct professioneel is hersteld.  Goede afspraken omtrent event gevolgen van reparatie.


23 april 2022

Schade opgenomen door deskundige mensen. De ontvangst heel vriendelijk en het herstel van de schade perfect gerepareerd.


15 april 2022

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Meer weten over onze autoverzekeringen?

Bij ons kies je uit drie verschillende soorten autoverzekeringen de WA-autoverzekering, WA+ autoverzekering of een allriskverzekering.

Mijn Aegon

In Mijn Aegon regel je alles met betrekking tot je verzekeringen. Het veranderen, overstappen en opzeggen. Of je premie bekijken en lopende contracten inzien.

Naar Mijn Aegon

Overstappen naar ons? Wij regelen het voor jou!

Heb je nog een autoverzekering bij een andere verzekeraar? Zeg die dan gemakkelijk op met onze Aegon opzegservice. Je hoeft alleen je gegevens aan ons door te geven, wij regelen de rest!

Bereken mijn premie