Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

De Stille Nachtwachter

De Stille Nachtwachter
Particulier Verzekeren De Stille Nachtwachter

Nog even… en dan beginnen de feestdagen. Ook dit jaar helaas minder feestelijk dan we gewend zijn. Gelukkig mogen we nog wel in kleine kring bij elkaar komen. Ga je de deur uit? Bijvoorbeeld voor familiebezoek of een wandeling. Laat je huis veilig achter. Tijdens de feestdagen is het risico op inbraak namelijk 80 tot 90% hoger dan op een ‘normale dag’ (Bron: Verbond van Verzekeraars). Inbraak volledig voorkomen is een illusie. Maar inbrekers om de tuin leiden helpen we graag bij. Hoe? Met de Stille Nachtwachter! De podcast die inbrekers afschrikt.

Tijdens de kerstdagen is het risico op inbraak ruim 80% hoger dan op een ‘normale dag’. Met oud en nieuw zelfs 90%

Dé podcast die inbrekers afschrikt

Een ongemakkelijk gesprek aan tafel, een vriend die valsspeelt en het bijvullen van de borrelnootjes. De Stille Nachtwachter is een podcast met maar liefst 5,5 uur audiofragment van eettafelgesprekken en een bordspel. Speel het af op je speakers als je weggaat en het lijkt net alsof je huis vol leven is. En inbrekers? Als ze geluid horen slaan ze jouw huis liever over. Zeker als je ook nog een lichtje aanzet en de gordijnen dicht doet. Denk vooruit en laat je huis met een gerust hart achter. Zoek de Stille Nachtwachter vandaag al op in Spotify en zet ‘m aan als je de deur uit gaat.
Weten waarom je inbraak liever voorkomt? Lees de persoonlijke verhalen onderaan de pagina. Hier vind je ook extra preventietips en een interview met ex-inbreker Evert Jansen.

Stille Nachtwachter afspelen

Je vindt de podcast in Spotify. Direct afspelen of uitproberen? Dat kan!

Ga naar Spotify voor het audiofragment

In 5 stappen de Stille Nachtwachter afspelen

  1. Klik op deze link: Luister het fragment
  2. Je bent nu in Spotify
  3. Kies het fragment dat je wilt afspelen
  4. Maak verbinding met je speakers
  5. Druk op de PLAY-button en trek de deur achter je dicht

Tip! Speel de podcast af op een apparaat dat je thuis laat en speel in de tussentijd geen andere muziek af via Spotify.

Denk vooruit met onze inboedelverzekering

Dan zijn al je spullen goed verzekerd. Kies de dekking die het best bij je past.

 Bereken mijn premie

De beste inbraakbeveiliging? Dat zijn de mensen zelf!

De feestdagen staan voor de deur. Een periode dat het risico op inbraak 80 tot 90% hoger is. Volgens de laatste maatregelen van de overheid mogen we gelukkig een paar vrienden of familieleden opzoeken. Inbrekers weten dit. En zullen ook deze feestdagen weer actief zijn. Daar weet Evert Jansen alles van. Hij was namelijk zo’n inbreker. Evert beterde zijn leven en ging van inbraak naar inbraakpreventie. Hij vertelt hoe jij inbrekers buiten de deur houdt.

Dat mijn dierbare herinneringen zijn afgepakt, vind ik het allerergste

Laat licht en vroeg donker. We zitten middenin de donkere maanden van het jaar. Dat weten inbrekers helaas ook. In deze tijd zijn ze véél actiever. Ook mevrouw Hofland werd eind oktober slachtoffer van woninginbraak. Ze vertelt wat deze ingrijpende gebeurtenis met haar deed. Financieel en vooral emotioneel. 

Veilig de deur uit tijdens de feestdagen? Dat doe je zo!

De feestdagen staan voor de deur. Een periode dat het risico op inbraak 80 tot 90% hoger is. Volgens de laatste maatregelen van de overheid mogen we gelukkig een paar vrienden of familieleden opzoeken. Inbrekers weten dit. En zullen ook deze feestdagen weer actief zijn. Maar jij kunt ze een stapje voor zijn! Head of Claims Maarten de Rooij denkt vooruit en geeft enkele handige anti-inbraaktips voor tijdens de feestdagen.