Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Reisverzekering met werelddekking

Werelddekking
Particulier Verzekeren Doorlopende Reisverzekering Reisverzekering met werelddekking

Reis je naar een bestemming buiten Europa zoals Amerika, Curaçao of Thailand en wil je goed verzekerd zijn? Vergeet dan niet het dekkingsgebied van je reisverzekering te checken. 

Werelddekking: voor al je verre reizen

Reis je het liefst naar alle hoeken van de wereld? Met een reisverzekering inclusief werelddekking ga je goed verzekerd op reis, ongeacht je bestemming. Met onze allriskdekking heb je standaard werelddekking. Ga je naar niet-Europese landen aan de Middellandse zee, zoals bijvoorbeeld Marokko of Libanon? Dan ben je voldoende gedekt met de Europadekking in de basisverzekering. 

Doorlopende reisverzekering: altijd goed verzekerd op reis

Maak je jaarlijks een reis van 2 weken of langer en ga je ook regelmatig een weekendje weg? Dan is het ideaal om een Doorlopende Reisverzekering af te sluiten met werelddekking. Zo vergeet je ook niet je reisverzekering af te sluiten en ben je altijd verzekerd als je op vakantie gaat. Met de allriskdekking ben je overal ter wereld tot 180 dagen dagen verzekerd. Handig als je op wereldreis gaat. Verder ben je bij ons dan ook altijd verzekerd tijdens je duik- of wintersportvakantie.

Dekkingsgebied: aanpassen wanneer je maar wilt

Je kunt de dekking van je Doorlopende Reisverzekering eenvoudig aanpassen. Als je de basisdekking wilt uitbreiden met werelddekking, dan kun je dit toevoegen aan je reisverzekering via Mijn Aegon. Naast de aanvulling werelddekking kun je kiezen voor andere aanvullende dekkingen die wellicht interessant voor je zijn. 

Sluit hier je reisverzekering met werelddekking af

Ga je binnenkort op vakantie en wil je een Doorlopende Reisverzekering afsluiten met Europadekking of werelddekking? Bij Aegon kan dat heel voordelig en heb je dit al binnen drie minuten geregeld.

Wijzig je reisverzekering in Mijn Aegon

Wil je jouw Aegon Reisverzekering bekijken, wijzigen of een aanvullende dekking aflsuiten? Dat kan bij ons 24 uur per dag in Mijn Aegon: jouw persoonlijke, digitale omgeving.