Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Reisverzekering met werelddekking

Werelddekking
Particulier Verzekeren Doorlopende Reisverzekering Reisverzekering met werelddekking

Ga je op vakantie buiten Europa, bijvoorbeeld naar Amerika, Curaçao of Thailand en wil je goed verzekerd zijn? Vergeet dan niet het dekkingsgebied van je reisverzekering te checken in Mijn Aegon.

Met de Aegon Doorlopende Reisverzekering Allrisk ben je wereldwijd verzekerd.

Werelddekking: voor al je verre reizen

Reis je het liefst naar alle hoeken van de wereld? Dan ben je goed verzekerd met onze Allrisk Doorlopende Reisverzekering. Zo vergeet je ook niet bij elke reis een verzekering af te sluiten en kun je onbezorgd op reis. Met de allriskdekking ben je overal ter wereld tot 180 dagen verzekerd. Handig als je bijvoorbeeld op wereldreis gaat.

Welke landen vallen onder de Europadekking?

Met de basisdekking van de Aegon Doorlopende Reisverzekering ben je standaard verzekerd in Europa. Ook de Azoren, Canarische Eilanden en Madeira, vallen onder de Europadekking. Verder ben je in een aantal niet-Europese landen gedekt die grenzen aan de Middellandse Zee. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar Turkije, Marokko of Egypte dan ben je óók goed verzekerd met deze dekking. Bekijk hieronder de volledige lijst met landen die onder de Europadekking vallen.

Landen onder de Europadekking

Reisverzekering aanpassen wanneer je maar wilt

Je kunt de dekking van je Doorlopende Reisverzekering eenvoudig aanpassen. Als je de basisdekking wilt uitbreiden met werelddekking, dan kun je dit toevoegen aan je reisverzekering via Mijn Aegon. Je bent dan het hele jaar wereldwijd verzekerd. Naast de aanvulling werelddekking kun je kiezen voor andere aanvullende dekkingen die wellicht interessant voor je zijn.

Doorlopende Reisverzekering met werelddekking afsluiten

Ga je binnenkort op vakantie en wil je een Doorlopende Reisverzekering afsluiten met Europadekking of werelddekking? Bij Aegon kan dat heel voordelig en heb je dit al binnen drie minuten geregeld.

Wijzig je reisverzekering in Mijn Aegon

Wil je jouw Aegon Reisverzekering bekijken, wijzigen of een aanvullende dekking afsluiten? Dat kan bij ons 24 uur per dag in Mijn Aegon: jouw persoonlijke, digitale omgeving.