Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Hondenverzekering

Hondenverzekering
  • Voor alle hondenrassen
  • Zelf je eigen dierenarts kiezen
  • Ook mogelijk om medische zorg op reis mee te verzekeren

Op zoek naar een goede hondenverzekering voor jouw trouwe viervoeter? Sluit onze verzekering voor je hond af en verzeker je tegen de kosten van onverwachte en noodzakelijke medische zorg. Denk aan consults, operaties en medicijnen. Er is ook dekking als je hond wordt aangereden of een ander ongeval krijgt. Onze huisdierenverzekering is een uitstekende keus als je voor de beste zorg voor je hond gaat.

Hondenverzekering

Wil je je hond de beste zorg bieden bij ziekte of een ongeval?

Bereken mijn premie

Wat is er verzekerd?

Consult dierenarts

Wij vergoeden deze kosten voor consults in Nederland. In onze voorwaarden lees je precies welke consults wel en niet verzekerd zijn. Gaat je hond mee op vakantie? Sluit dan de aanvullende reismodule af voor de beste medische zorg in het buitenland.

Operaties

Moet je hond onder het mes? Geen zorgen. Onze ziektekostenverzekering voor honden vergoedt de kosten van de meeste operaties. In onze voorwaarden lees je precies welke operaties wel en niet verzekerd zijn.

Hoog verzekerd bedrag

Per verzekeringsjaar vergoeden wij tot maar liefst € 2.500,- aan zorgkosten. Dat is een geruststellende gedachte.

Verblijf dierenkliniek

Moet je hond langer in een dierenkliniek blijven? Dan is dit ook verzekerd.

Eigen bijdrage

Goed om te weten: De eigen bijdrage is 25% van de gedekte kosten van de nota, met een minimum van € 25,- per ingediende declaratie (met een of meer nota’s). Dit is voor je eigen rekening.”

Medicijnen

Kosten voor de meeste medicijnen vallen ook onder de dekking. In onze voorwaarden lees je precies welke medicijnen wel en niet verzekerd zijn.

Onze hondenverzekering valt onder de Aegon Huisdierenverzekering. Wil je meer weten over wat er precies wel of niet verzekerd is? Bekijk dan de polisvoorwaarden.

Je viervoeter ook verzekerd op vakantie? Bij ons wel!

Als je op reis gaat, kan je tegen een paar extra euro’s per maand de aanvullende reismodule aanzetten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren? Dan vergoeden wij de ziektekosten van je hond in Europa. En de landen die aan de Middellandse Zee grenzen. Je hond is per verzekeringsjaar verzekerd tot € 1.000,-.