Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Hondenverzekering

Hondenverzekering
  • Voor alle hondenrassen
  • Zelf je eigen dierenarts kiezen
  • Ook mogelijk om op reis je hond te verzekeren

Op zoek naar een goede hondenverzekering voor jouw trouwe viervoeter? Sluit onze verzekering voor je hond af en verzeker je tegen de kosten van consults, operaties en medicijnen. Je hebt een lage eigen bijdrage en ook dekking bij een aanrijding of ander ongeval. Onze huisdierenverzekering is een uitstekende keus als je gaat voor de beste zorg voor je hond.

Hondenverzekering

Wil je je hond de beste zorg bieden bij ziekte of een ongeval?

Bereken mijn premie

Wat dekt onze hondenverzekering?

Operaties

Moet je hond onder het mes? Geen zorgen. Onze ziektekostenverzekering voor honden vergoedt operaties. Behalve als deze experimenteel zijn of gaat om een operatie aan heupen of ellebogen.

Consult dierenarts

Deze kosten vergoeden wij als het consult in Nederland is. Gaat je hond mee op vakantie? Maak dan gebruik van de aanvullende reismodule.

Hoog bedrag verzekerd

Per verzekeringsjaar kan je tot maar liefst € 3.500,- declareren. Dat is een geruststellende gedachte.

Verblijf dierenkliniek

Moet je hond langer blijven in een dierenkliniek? Dan is dit ook verzekerd.

Lage eigen bijdrage

Stel, je moet in een jaar meerdere keren met je hond naar de dierenarts. En er is ook nog een operatie nodig. De kosten lopen op die manier wel op tot wel € 1.500,-. Bij ons betaal je dan maar €50,- eigen bijdrage als je alles in één keer declareert. Bij andere verzekeraars betaal je al snel € 300 of meer.

Medicijnen

Kosten voor medicijnen vallen ook onder de dekking. Prettig om te weten als je bedenkt hoe duur sommige medicijnen voor dieren zijn.

Onze hondenverzekering valt onder de Aegon Huisdierenverzekering. Wil je meer weten over wat er precies wel of niet verzekerd is? Bekijk dan de polisvoorwaarden.

Je viervoeter ook verzekerd op vakantie? Bij ons wel!

Als je op reis gaat, kan je tegen een paar extra euro’s de aanvullende reismodule aanzetten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren? Dan vergoeden wij de ziektekosten van je hond in Europa. En aan de Middellandse Zee grenzende landen. Je kat is per verzekeringsjaar verzekerd tot € 1.000,-.