Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Kattenverzekering

Kattenverzekering
  • Voor alle kattenrassen
  • Zelf je eigen dierenarts kiezen
  • Ook mogelijk om op reis je kat te verzekeren

Op zoek naar een goede verzekering voor jouw lieve kat? Sluit onze kattenverzekering af. En verzeker je zo tegen de kosten van consults, operaties en medicijnen. De eigen bijdrage is laag én je kat is ook gedekt bij een aanrijding of ander ongeval. Onze huisdierenverzekering is een uitstekende keuze als je gaat voor de beste zorg voor je kat.

Kattenverzekering

Wil je je kat de beste zorg bieden bij ziekte of een ongeval?

Bereken mijn premie

Wat dekt onze kattenverzekering?

Aanrijding of een ander ongeval

Je kat is verzekerd voor onverwachte medische kosten bij ziekte of een ongeval. Geen overbodige luxe als je kat vaak buiten komt.

Operaties

Natuurlijk hoop je dat jouw pluizebol niets naars overkomt. Maar als je kat onder het mes moet, dan is dit wel verzekerd. Tenzij het gaat om aangeboren of erfelijke aandoeningen.

Lage eigen bijdrage

Stel, je moet in een jaar meerdere keren met je kat naar de dierenarts. En er is ook nog een operatie nodig. De kosten lopen op die manier wel op tot wel € 1.500,-. Bij ons betaal je dan maar €50,- eigen bijdrage als je alles in één keer declareert. Bij andere verzekeraars betaal je al snel € 300 of meer.

Consult dierenarts

Deze kosten vergoeden wij als het consult in Nederland is. Gaat je kat mee op vakantie? Maak dan gebruik van de aanvullende reismodule.

Medicijnen

Kosten voor medicijnen vallen ook onder de dekking. Prettig om te weten als je bedenkt hoe duur sommige medicijnen voor dieren zijn.

Verblijf dierenkliniek

Onze verzekering voor je kat vergoedt ook de kosten als deze wat langer bij de dierenarts moet blijven.

Onze kattenverzekering valt onder de Aegon Huisdierenverzekering. Wil je meer weten over wat er precies wel of niet verzekerd is? Bekijk dan de polisvoorwaarden.

Ga je op vakantie? Dan zet je eenvoudig onze aanvullende reismodule aan

Dan vergoeden wij de ziektekosten van je kat in Europa en aan de Middellandse Zee grenzende landen. Per verzekeringsjaar tot een bedrag van € 1.000,-.