Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Kattenverzekering

Kattenverzekering
  • Voor alle kattenrassen
  • Zelf je eigen dierenarts kiezen
  • Ook mogelijk om medische zorg op reis mee te verzekeren

Op zoek naar een goede verzekering voor jouw lieve kat? Sluit onze kattenverzekering af. En verzeker je kat tegen de kosten van onverwachte en noodzakelijke medische zorg. Denk aan consults, operaties en medicijnen. Je kat is ook verzekerd bij een aanrijding of ander ongeval. Onze huisdierenverzekering is een uitstekende keuze als je voor de beste zorg voor je kat gaat.

Kattenverzekering

Wil je je kat de beste zorg bieden bij ziekte of een ongeval?

Bereken mijn premie

Wat is er verzekerd?

Consult dierenarts

Wij vergoeden deze kosten voor consults in Nederland. In onze voorwaarden lees je precies welke consults wel en niet verzekerd zijn. Gaat je kat mee op vakantie? Sluit dan de aanvullende reismodule af voor de beste medische zorg in het buitenland.

Operaties

Natuurlijk hoop je dat jouw pluizebol niets naars overkomt. Maar als je kat onder het mes moet, dan is dit wel verzekerd. In onze voorwaarden lees je precies welke operaties wel en niet verzekerd zijn.

Eigen bijdrage

Goed om te weten: De eigen bijdrage is 25% van de gedekte kosten van de nota, met een minimum van € 25,- per ingediende declaratie (met een of meer nota’s). Dit is voor je eigen rekening.

Aanrijding of een ander ongeval

Je kat is verzekerd voor medische zorg kosten bij een ongeval. Geen overbodige luxe als je kat vaak buiten komt.

Medicijnen

Kosten voor de meeste medicijnen vallen ook onder de dekking. In onze voorwaarden lees je precies welke medicijnen wel en niet verzekerd zijn.

Verblijf dierenkliniek

Onze verzekering voor je kat vergoedt ook de kosten als deze wat langer bij de dierenarts moet blijven.

Onze kattenverzekering valt onder de Aegon Huisdierenverzekering. Wil je meer weten over wat er precies wel of niet verzekerd is? Bekijk dan de polisvoorwaarden.

Kat mee op vakantie? Dan zet je eenvoudig onze aanvullende reismodule aan

Dan vergoeden wij de ziektekosten van je kat in Europa en de landen die aan de Middellandse Zee grenzen. Per verzekeringsjaar tot een bedrag van € 1.000,-.