Horloge verzekeren

Seiko, Rolex of dat erfstuk van je oma. Meestal niet de goedkoopste horloges. En dan is de vraag: Wil je dit verzekeren en zo ja, hoe? Op deze pagina vertellen we je er alles over! Want met onze Inboedelverzekering Royaal zijn al je kostbaarheden goed verzekerd. Ook buitenshuis!

Bereken mijn premie
Image
horloge verzekeren
Image
Horloge verzekeren? Regel het gemakkelijk en snel online.

Heb je een horlogeverzekering nodig?

In de meeste gevallen is je horloge verzekerd via je inboedelverzekering. Dus het antwoord is nee. En heb je onze Inboedelverzekering Royaal? Dan is je horloge tegen bijna alle schades verzekerd. Ook buitenshuis én op reis. Heb je de basisdekking? Dan is je horloge alleen verzekerd tegen schade door onder andere brand en diefstal uit je woning. Kijk in de polisvoorwaarden wat er precies verzekerd is en voor welk bedrag. Dan kom je niet voor vervelende verrassingen te staan als je schade hebt.

Meer weten? Lees alles over de dekkingen van de inboedelverzekering. 

Bereken mijn premie

Is diefstal verzekerd?

Ja, zolang jij zelf goed op je spullen past. Dit geldt voor de royaaldekking, maar niet voor de basisdekking. Bij de basisdekking is namelijk alleen diefstal uit jouw woning of uit een ander gebouw in Nederland verzekerd, maar alleen als er sporen zijn van braak. 

Goed om te weten: buiten je woning moet je horloge altijd binnen zicht of handbereik zijn. Kan dat niet? Berg je horloge dan op in een afgesloten ruimte. 

Ben je verzekerd als je je horloge per ongeluk laat vallen?

Alleen als je voor onze royaaldekking hebt gekozen ben je verzekerd voor vallen en (om)stoten van je horloge.

Zeker weten dat je de juiste dekking kiest voor je horloge? Ga in gesprek met een adviseur in je buurt.

Wat klanten zeggen

Keurig, 2 afzonderlijke schademeldingen op 1 dag gedaan. Expert ter zake kundig, vriendelijk en eerlijke en realistische opname van de schade en vaststelling van het schadebedrag. Heel positief.

R. Paulus
24 december 2022

Wij werden zeer snel benaderd en goed geadviseerd over wat te doen. Ook aansturing naar externe partijen verliep soepel, dossier kon hierdoor snel afgewikkeld worden.

N. Kop
18 oktober 2022

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.2

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Ben je verzekerd als je je horloge verliest?

We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met je kostbaarheden omgaat. En dat je goed op je spullen past. Daarom ben je niet verzekerd als je je horloge zelf verliest. Sommige verzekeraars vergoeden dit wel. Maar let op: dit merk je ook in de premie.

Voor welk bedrag is je horloge verzekerd?

Heb je een Aegon Inboedelverzekering? Met de basisdekking zijn al je sieraden samen standaard tot € 3.000,- verzekerd. Hieronder vallen ook horloges en armbanden. Met de royaaldekking is het verzekerd bedrag voor al je sieraden samen standarad € 6.000,-. Een hogere waarde aan sieraden in huis? Bij beide dekkingen kun je het bedrag verhogen.

Bereken mijn premie

Kan je het verzekerd bedrag verhogen?

Dat kan zeker. Let wel op: bij dure horloges of sieraden kan een kluis verplicht zijn. We kijken daarbij naar de totale waarde van jouw sieraden. Is dat € 12.000,- of meer? Dan is een kluis verplicht.

Verzamel je horloges of heb je andere dure spullen?

We raden je om een adviseur te nemen. Hij bespreekt samen met jou wat je wilt verzekeren en bekijkt jouw persoonlijke situatie. Op basis daarvan zoekt de adviseur een verzekering die bij je past. Er zit altijd wel een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Heb je nog geen adviseur? Vind een adviseur bij jou in de buurt.

Image
Wat is een inboedelverzekering?

Meer weten over onze inboedelverzekering?

Bij ons kies je tussen een basis- en royaaldekking voor je inboedelverzekering. Bij ons zit de inboedelverzekering in het Woon- & VrijeTijdpakket: makkelijk en overzichtelijk. En ben je een trouwe klant bij ons? Dan profiteer je van extra korting tot wel 10%.

Mijn Aegon

In Mijn Aegon kan je alles regelen met betrekking tot je verzekeringen. Het veranderen, overstappen en opzeggen. Of je premie bekijken en lopende producten inzien.

Naar Mijn Aegon