Inboedel- en aansprakelijkheids­verzekering

Een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Bereken je premie en kijk wat het jou kost. En ben je een trouwe klant bij ons? Dan profiteer je van extra korting. Je hebt bij onze Aansprakelijkheidsverzekering (ook wel AVP genoemd) wereldwijde dekking. Ook is schade door je huisdieren aan anderen verzekerd. En als je bij onze inboedelverzekering voor Royaal kiest, zijn bijna alle onvoorziene gebeurtenissen verzekerd. Wat je ook kiest, bij ons kun je rekenen op goede 24/7 hulp bij schade. En dat is best fijn als het een keer misgaat.

Image
Allrisk inboedelverzekering
Aegon Inboedelverzekering

Je spullen goed verzekeren doe je met de Aegon Inboedelverzekering. Dat neemt een hoop zorgen bij je weg als je een keer schade hebt. En dat is best een prettig idee.

Je kiest zelf tussen de basis- en royaaldekking.

  • Verzekering voor o.a. diefstal, brand- en waterschade
  • Bij verhuizing zijn je spullen maximaal 3 maanden op beide adressen verzekerd
  •  De meeste schades die je zelf per ongeluk veroorzaakt zijn verzekerd met de royaaldekking
Aansprakelijkheidsverzekering

Met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je onbedoeld veroorzaakt aan anderen. Bijvoorbeeld als je iets van een ander per ongeluk kapot maakt. Of als iemand door jou per ongeluk gewond raakt. Bedragen kunnen hoger oplopen dan je denkt. En dat komt natuurlijk nooit uit.

Je kiest zelf een verzekerd bedrag:  € 1.250.000,- of € 2.500.000,-

  • Wereldwijde dekking
  • Kosten van juridische bijstand zijn meeverzekerd als iemand u aansprakelijk stelt
  • Schade aan anderen door jouw huisdier is meeverzekerd