Laptop verzekeren

Wil je jouw laptop goed verzekeren? Dat kan met de Aegon Inboedelverzekering. Naast je laptop zijn ook gelijk je mobiele telefoon en tablet gedekt. Dit valt standaard onder de Aegon Inboedelverzekering. Je spullen kunnen beschadigd raken of gestolen worden, en dan is het toch fijn als je verzekerd bent. Je kunt kiezen uit twee dekkingen: Basis en Royaal.

Bereken mijn premie
Image
Laptop verzekeren

Wanneer is mijn laptop verzekerd?

Ben je benieuwd in welke situaties je laptop verzekerd is en wat de verschillen zijn tussen de basis- en royaaldekking? Bekijk de verschillen. En alle informatie staat ook in onze polisvoorwaarden uitgelegd.

Basis
Royaal

Wanneer ben je verzekerd?

Bij een aantal specifieke gebeurtenissen, zoals brand en diefstal. Vallen en omstoten is niet gedekt.

Bijna alles is verzekerd. Oók schade doordat je jouw laptop laat vallen is gedekt.

Waar ben je verzekerd?

In je woning en beperkt buiten de woning in Nederland.

Wereldwijde dekking, dus waar je ook bent.

Verzekerd bedrag voor laptops, tablets, telefoons en andere audio-, visuele -en computerapparatuur

€ 6.000,-. Dit bedrag kun je verhogen.

€ 12.000,-. Dit bedrag kun je verhogen.

Bekijk voor aanvullende dekkingen de pagina over onze Inboedelverzekering.

Wat klanten zeggen

Keurig, 2 afzonderlijke schademeldingen op 1 dag gedaan. Expert ter zake kundig, vriendelijk en eerlijke en realistische opname van de schade en vaststelling van het schadebedrag. Heel positief.

R. Paulus
24 december 2022

Wij werden zeer snel benaderd en goed geadviseerd over wat te doen. Ook aansturing naar externe partijen verliep soepel, dossier kon hierdoor snel afgewikkeld worden.

N. Kop
18 oktober 2022

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.2

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Hoe zit het precies met eigen risico?

Het eigen risico is voor beide dekkingen standaard € 100,-, Dit is aan te passen of af te kopen.

Heb je je laptop laten vallen? Wordt de schade hersteld via een hersteller van Aegon Schade Service? Dan vervalt het eigen risico. Is herstel niet meer mogelijk of kiest u een eigen hersteller? Dan heeft u een eigen risico van € 250,-. Dit eigen risico is niet afkoopbaar. Als je zelf een hoger eigen risico hebt gekozen, dan geldt dit bedrag.

Image
Laptop gedekt

Je laptop ook buitenshuis verzekerd

Je laptop neem je misschien regelmatig mee buiten de deur. Naar een koffiezaakje of naar school. Met de royaaldekking van de Aegon Inboedelverzekering is je laptop wereldwijd verzekerd. Maar de Aegon Doorlopende Reisverzekering dekt schade aan je laptop ook als je op vakantie bent. Heb je beide verzekeringen van Aegon? Dan is de meest gunstige dekking van toepassing.

Is je laptop of telefoon uit een afgesloten bagageruimte van een motorrijtuig gestolen? Dan vergoedt onze Inboedel basisdekking maximaal € 250,- en de allriskdekking maximaal € 500,-.

Bereken mijn premie

Wanneer is mijn laptop niet verzekerd?

  • Voor slijtage van je laptop ben je niet verzekerd. 
  • Staat je laptop bijvoorbeeld op de tafel in een café en ga je even naar het toilet? Dan ben je niet gedekt voor schade of diefstal, omdat je de laptop onbeheerd hebt achtergelaten.
  • Diefstal buiten je woning is met de basisdekking niet altijd gedekt. Je bent alleen in Nederland verzekerd bij een gewelddadige beroving of afpersing.

In de polisvoorwaarden lees je wat er precies wel en niet verzekerd is.

Meld een schade aan je laptop eenvoudig online

Heb je de Aegon Inboedelverzekering en heb je schade aan je laptop? Meld dit dan eenvoudig en stapsgewijs online. We helpen je graag zo snel mogelijk! Heb je een adviseur? Dan kun je de schade ook direct bij je adviseur melden.

Let op: doe bij diefstal áltijd aangifte. Een kopie van de aangifte heb je nodig voor de schademelding.