Telefoon verzekeren

Verzeker jouw telefoon tegen o.a. schade, brand en inbraak. De telefoonverzekering zit in de Aegon Inboedelverzekering. Daar hoef je dus geen aanvullende module of aparte telefoonverzekering voor af te sluiten.

 • Met Royaal wereldwijde dekking
 • Onze schadeservice staat 24/7 voor je klaar
 •  Uitstekend schadeherstelnetwerk
Bereken mijn premie
Image
Telefoon verzekeren

Telefoonverzekering zit in onze Inboedelverzekering

Telefoon gestolen, laten vallen of heeft je mobiel of tablet waterschade? Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je verzekert je mobiele telefoon goed met de Aegon Inboedelverzekering. Op deze pagina lees je hoe je jouw telefoon kunt verzekeren, wat het eigen risico is en hoe het zit als je op vakantie bent.

  Schade aan jouw telefoon is vervelend. Met de Aegon Inboedelverzekering ben je hiervoor goed verzekerd. Daar hoef je dus geen aanvullende module of aparte telefoonverzekering voor af te sluiten.

  Wat is het verschil tussen de basis- en royaaldekking?

  Dat leggen we jou uit. Je kunt kiezen uit twee dekkingen bij onze inboedelverzekering: Basis en Royaal. Bekijk de verschillen. En in onze polisvoorwaarden staat alles uitgeschreven.

  Wat is verzekerd binnen de basisdekking?
  • Brand en inbraak
   Enkele gebeurtenissen, zoals brand en inbraak zijn met de basisdekking verzekerd. Vallen en omstoten is niet gedekt.
  • In en beperkt buiten je woning
   Je bent met de basisdekking in je woning en beperkt buiten de woning verzekerd in Nederland.
  • Eigen risico basisdekking
   Binnen de basisdekking is het eigen risico € 100,-, dit is aan te passen.
  Bereken mijn premie
  Wat is verzekerd binnen de royaaldekking?
  • Laten vallen of omstoten
   Bijna alles is verzekerd binnen de royaaldekking. Oók schade doordat je jouw telefoon laat vallen of omstoot, is gedekt.
  • Wereldwijde dekking
   Met de royaaldekking ben je overal ter wereld verzekerd.
  • Eigen risico royaaldekking
   Binnen de royaaldekking is het eigen risico € 100,-, dit is aan te passen.
  Bereken mijn premie

  Goed om te weten

  • Je bent niet verzekerd voor bijvoorbeeld slijtage van een toestel. 
  • Diefstal buiten je woning is met de basisdekking alleen verzekerd bij een gewelddadige beroving of afpersing in Nederland. Met Royaal heb je een wereldwijde dekking.
  • We gaan ervan uit dat je goed op je spullen let. Leg je jouw smartphone bijvoorbeeld op de tafel van een publiek terras en ga je binnen afrekenen? Dan is schade of diefstal niet gedekt, omdat je het onbeheerd achter hebt gelaten.

  Wat klanten zeggen

  Keurig, 2 afzonderlijke schademeldingen op 1 dag gedaan. Expert ter zake kundig, vriendelijk en eerlijke en realistische opname van de schade en vaststelling van het schadebedrag. Heel positief.

  R. Paulus
  24 december 2022

  Wij werden zeer snel benaderd en goed geadviseerd over wat te doen. Ook aansturing naar externe partijen verliep soepel, dossier kon hierdoor snel afgewikkeld worden.

  N. Kop
  18 oktober 2022

  Gemiddelde klantbeoordeling

  In 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

  8.2

  Hoe we dit berekenen? Lees meer

  Image
  Telefoon verzekeren - inboedelverzekering

  De Aegon Inboedelverzekering

  Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Ook de telefoon die je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd.

  Bereken mijn premie

  Verzeker je telefoon ook op reis

  Krijg je tijdens je vakantie schade aan je telefoon? Met de wereldwijde royaaldekking van de Aegon Inboedelverzekering ben je daarvoor verzekerd. Maar de Aegon Doorlopende Reisverzekering dekt deze schade ook. Heb je beide verzekeringen van Aegon? Dan is de meest gunstige dekking van toepassing.

  Bereken mijn premie

  Meld een schade aan je telefoon eenvoudig online

  Heb je de Aegon Inboedelverzekering en heb je schade aan je telefoon? Meld dit dan eenvoudig en stapsgewijs online. Zo kunnen we je het beste en het snelste helpen. En dat doen we graag! Heb je een adviseur? Dan kun je de schade ook direct bij je adviseur melden.
  Let op: doe bij diefstal áltijd aangifte. Een kopie van de aangifte heb je nodig voor de schademelding.

  Schade melden

  Veelgestelde vragen

  Ja, bij de basisdekking is je inboedel in elk ander gebouw en motorvoertuig in Nederland verzekerd. Buiten een gebouw of motorvoertuig is bij de basisdekking de dekking beperkt tot schade veroorzaakt door onder andere brand, ontploffing, blikseminslag en gewelddadige beroving of afpersing. Bij de allrisk-/royaaldekking is je inboedel wereldwijd verzekerd voor schade veroorzaakt door bijna iedere onvoorziene gebeurtenis (zoals bijvoorbeeld vallen of stoten).

  Schade door diefstal of vandalisme is buiten je eigen woning verzekerd als er aantoonbare braaksporen zijn aan het gebouw of motorvoertuig. Doe in dit geval altijd aangifte bij de politie. Hoeveel wij vergoeden bij diefstal uit een motorvoertuig is afhankelijk van de voorwaarden waaronder je verzekerd bent. Bij voorwaardennummer:
  • 3038 vergoeden wij bij de basisdekking maximaal € 250,- en bij de allriskdekking maximaal € 500,-. 
  • 3041 vergoeden wij bij de basisdekking maximaal € 500,- en bij de royaaldekking maximaal € 750,-. 
  Audio-, visuele en computerapparatuur, lijfsieraden en kostbaarheden moeten in een afgesloten (bagage)ruimte van een motorrijtuig en niet van buitenaf zichtbaar opgeborgen zijn geweest.

  Goed om te weten: 
  • Er geldt een eigen risico van € 100,-. Tenzij je het eigen risico hebt afgekocht. 
  • Je inboedel mag zich zowel bij de basis- als allrisk-/royaaldekking niet langer dan drie maanden op een ander adres bevinden.
  • Schade door verlies of vermissing is niet verzekerd.