Telefoon verzekeren

 • Wereldwijde dekking voor je telefoon bij Allrisk
 • 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service
Bereken mijn premie
Image
Telefoon verzekeren

Telefoonverzekering zit in onze Inboedelverzekering

Telefoon gestolen, laten vallen of heeft je mobiel of tablet waterschade? Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je verzekert je mobiele telefoon goed met de Aegon Inboedelverzekering. Op deze pagina lees je hoe je jouw telefoon kunt verzekeren, wat het eigen risico is en hoe het zit als je op vakantie bent.

  Schade aan jouw telefoon is vervelend. Met de Aegon Inboedelverzekering ben je hiervoor goed verzekerd. Daar hoef je dus geen aanvullende module of aparte telefoonverzekering voor af te sluiten.

  Wat is het verschil tussen de basis- en allriskdekking?

  Je kunt kiezen uit twee dekkingen bij onze inboedelverzekering: basis en allrisk. Onderstaand zie je de verschillen op een rij. En in onze polisvoorwaarden staat alles uitgeschreven.

  Wat is verzekerd binnen de basisdekking?
  • Brand en inbraak
   Enkele gebeurtenissen, zoals brand en inbraak zijn met de basisdekking verzekerd. Vallen en omstoten is niet gedekt.
  • In en beperkt buiten je woning
   Je bent met de basisdekking in je woning en beperkt buiten de woning verzekerd in Nederland.
  • Eigen risico basisdekking
   Binnen de basisdekking is het eigen risico voor de eerste schade in een kalenderjaar € 100,- en de tweede schade is € 250,-.
  Bereken mijn premie
  Wat is verzekerd binnen de allriskdekking?
  • Laat vallen of omstoten
   Bijna alles is verzekerd binnen de allriskdekking. Oók schade doordat je jouw telefoon laat vallen of omstoot, is gedekt.
  • Wereldwijde dekking
   Met de allriskdekking ben je overal ter wereld verzekerd.
  • Eigen risico allriskdekking
   Binnen de allriskdekking is het eigen risico voor de eerste schade in een kalenderjaar € 0,- en de tweede schade is € 250,-. Telefoon laten vallen of omgestoten?
  Bereken mijn premie

  Goed om te weten

  • Je bent niet verzekerd voor bijvoorbeeld slijtage van een toestel. 
  • Diefstal buiten je woning is met de basisdekking alleen verzekerd bij een gewelddadige beroving of afpersing in Nederland. Met allrisk heb je een wereldwijde dekking.
  • We gaan ervan uit dat je goed op je spullen let. Leg je jouw smartphone bijvoorbeeld op de tafel van een publiek terras en ga je binnen afrekenen? Dan is schade of diefstal niet gedekt, omdat je het onbeheerd achter hebt gelaten.

  Wat klanten zeggen

  Gemiddelde klantbeoordeling

  In februari, maart en april 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

  8.3

  Schade aan telefoon is zeer snel en goed hersteld. Telefoon is als nieuw.

  26 maart 2022

  Heel tevreden met dit bedrijf, alles is snel geregeld.  Vriendelijke mensen en helpen met alles! 

  12 april 2022

  Hoe we dit berekenen? Lees meer

  Image
  Telefoon verzekeren - inboedelverzekering

  De Aegon Inboedelverzekering

  Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Ook de telefoon die je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd.

  Bereken mijn premie
  Verzeker je telefoon ook op reis

  Krijg je tijdens je vakantie schade aan je telefoon? Met de wereldwijde allriskdekking van de Aegon Inboedelverzekering ben je daarvoor verzekerd. Maar de Aegon Doorlopende Reisverzekering dekt deze schade ook. Heb je beide verzekeringen van Aegon? Dan is de meest gunstige dekking van toepassing.

  Bereken mijn premie
  Meld een schade aan je telefoon eenvoudig online

  Heb je de Aegon Inboedelverzekering en heb je schade aan je telefoon? Meld dit dan eenvoudig en stapsgewijs online. Zo kunnen we je het beste en het snelste helpen. En dat doen we graag! Heb je een adviseur? Dan kun je de schade ook direct bij je adviseur melden.
  Let op: doe bij diefstal áltijd aangifte. Een kopie van de aangifte heb je nodig voor de schademelding.

  Schade melden

  Veelgestelde vragen

  Het verzekerd bedrag van je inboedel wordt via de inboedelwaardemeter vastgesteld. De inboedelwaardemeter vul je in tijdens het afsluiten van de Aegon Inboedelverzekering. De inboedelwaardemeter stelt het verzekerd bedrag vast aan de hand van een aantal vragen. Dit zijn vragen over je gezinssituatie, inkomen en het huis zelf. 

  Goed om te weten: 
  Verandert er iets in je persoonlijke situatie, wijzig dan je verzekering via Mijn Aegon. Nadat je hebt ingelogd klik je op de verzekering die je wilt wijzigen. Onderaan de pagina klik je op 'Wijzigen'. Hier doorloop je de aangegeven stappen.