Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Regeling SpaarBeurs-SpaarLift 2017

Op 24 april 2017 hebben wij een  regeling aangekondigd. Voor klanten met een SpaarLift of SpaarLift Formule en voor klanten die vóór 1 oktober 1999 een SpaarBeurs afsloten, stelt Aegon de premie van de overlijdensrisicoverzekering waar nodig naar beneden bij. Deze verbetermaatregel is het sluitstuk van de Regeling Spaarbeleg 2014 en volgt op een reeks eerdere verbeteringen die Aegon sinds 2000 heeft doorgevoerd.

Welke producten vallen onder de Regeling SpaarBeurs-SpaarLift 2017?

Deze regeling geldt voor de producten SpaarBeurs, SpaarBeurs Hypotheek, KinderSpaarBeurs, PensioenBeurs die zijn ingegaan voor 1 oktober 1999. Ook geldt deze regeling voor de producten SpaarLift en SpaarLift Formule. Hier speelt de ingangsdatum geen rol. 

Heeft u een lopende SpaarBeurs of SpaarLift of is deze op of na 1 april 2016 beëindigd?

Uw polis is opnieuw berekend. U heeft hierover een brief ontvangen.

Heeft u een beëindigd product SpaarBeurs of SpaarLift? 

Is uw SpaarBeurs of SpaarLift beëindigd voor 1 april 2016? Meld uw beëindigde product aan voor een herberekening van de overlijdensrisicopremie.

Neem contact met ons op

Uw compensatie hangt van verschillende factoren af

Of u compensatie ontvangt, en hoe hoog die compensatie is, hangt onder meer af van:

  • uw leeftijd toen u uw beleggingsverzekering afsloot;
  • de looptijd van uw verzekering;
  • uw inleg.

 

Het kan zijn dat u geen compensatie krijgt omdat uw premie voor de overlijdensrisicoverzekering al aan de uitgangspunten voldoet. Ook houden wij er rekening mee of u al eerder compensatie heeft gekregen. Met deze rekenvoorbeelden krijgt u een indruk hoe wij de berekening maken.

Persbericht

24 april 2017 - Aegon breidt Regeling Spaarbeleg uit. Premie herberekend voor klanten met een Spaarbeurs/Spaarliftpolis

Voor klanten met een SpaarLift of SpaarLift Formule en voor klanten die vóór 1 oktober 1999 een Spaarbeurs afsloten, stelt Aegon de premie van de overlijdensrisicoverzekering waar nodig naar beneden bij. Deze verbetermaatregel is het sluitstuk van de Regeling Spaarbeleg 2014 en volgt op een reeks eerdere verbeteringen die Aegon sinds 2000 heeft doorgevoerd. 

Lees het persbericht

Gezamenlijke verklaring met stichting 

Aegon heeft bij het uitwerken van deze regeling intensief overleg gevoerd met de stichting Koersplandewegkwijt. Op verzoek van Aegon heeft deze stichting als klankbord opgetreden. Het proces dat wij samen hebben gevolgd is vastgelegd in een gezamenlijke verklaring.

Belangrijke links