Gesprek met Aegon adviseur

Aegon biedt geen lijfrenteproducten meer aan. Aegon Advies kan je nog steeds helpen met je vrijkomende lijfrente. Op dit moment adviseren en/of bemiddelen wij in de bancaire lijfrenteproducten van Brand New Day en levenoplossingen van Scildon. Wij geven dus geen onafhankelijk advies.

Image
Echtpaar bekijkt hypotheken van Aegon

Je kunt voor vragen gewoon bij Aegon Advies terecht

Het is vanaf 15 oktober 2021 niet meer mogelijk om een nieuwe Aegon Lijfrente af te sluiten. Bestaande klanten kunnen hun Aegon Lijfrente blijven gebruiken.

Waarom?

Aegon Bank en Knab zijn samen verder gegaan als één bank, onder één naam: Knab. Aegon Bank maakt de strategische keuze om binnenkort haar bancaire producten alleen nog via Knab aan te bieden. Knab is een online bank, waarbij klanten hun producten zelf afsluiten via de app. Daarom heeft Aegon Bank besloten om per 15 oktober 2021 te stoppen met de verkoop van de bancaire producten onder het Aegon Bank-label. Bestaande klanten kunnen hun Aegon Bank-producten blijven gebruiken.

De adviseurs van Aegon Advies helpen je verder met je uitkerende lijfrente

Zij kunnen je helpen met het openen van een product bij Brand New Day. Bekijk ook onze dienstverleningsdocumenten en productkaarten van Brand New Day. Hierin beschrijven wij wat wij voor je kunnen doen.

Dienstverleningsdocumenten

Productkaart Pensioenrekening-sparen

Productkaart Lijfrente-uitkering

Kies voor Aegon Advies

Wij adviseren in producten van Brand New Day voor pensioenoplossingen. Komt je lijfrente vrij, dan kun je een product openen bij Brand New Day. 

  •  Telefonisch of via videochat
  • Advies vrijkomende lijfrente € 140,-- en afsluiten aanbevolen productoplossing € 210,--
Maak een afspraak
Telefonisch afsluiten met hulp van een Aegon medewerker

Wil je hulp van een Aegon medewerker bij het afsluiten van een product, maar heb je geen advies nodig over wélk product het beste bij je past?

Maak een afspraak
Image
Vrouw achter laptop vergelijkt banken op Aegon website

Je lijfrente in Mijn Aegon

Je vindt in Mijn Aegon onder andere:

  •  de actuele belegde waarde 
  •  de gegevens en kenmerken van je verzekering
  •  de gegevens van je adviseur