Preventietips: Zo voorkom je schade

Een kras op je auto, een kelder vol water of een stukgevallen tablet. Een ongeluk zit in een klein hoekje, schade dus ook. En ook al ben je verzekerd, er zijn leukere dingen dan een schade indienen. Gelukkig kun je schade in veel gevallen voor zijn. Benieuwd hoe? Bekijk onze tips!
Image
Boodschappen gehaald
Image
Voorkom verlies, diefstal of beschadiging van jouw telefoon of tablet

Telefoon en tablet

We kunnen niet meer zonder smartphone. Gelukkig hoeft dat ook niet. Lees onze tips en voorkom diefstal of beschadiging van je telefoon of tablet
Preventietips telefoon en tablet
Image
Voorkom stormschade!

Storm, regen, sneeuw

Storm, regen, sneeuw en dan weer een zonnetje. Het Nederlandse weer gaat alle kanten op. Verschillende weersomstandigheden kunnen leiden tot verschillende soorten schade. Hoe voorkom je schade door het weer? Check onze tips!
Preventietips storm, regen, sneeuw
Image
Preventietips voor de auto

Auto

Boodschappen, kinderen halen of naar je werk. Doe je dat met de auto? Dan is het vervelend als je ineens zonder zit. Bijvoorbeeld door een ingeslagen ruitje of schade in het verkeer. Verklein de kans op schade met onze tips.
Preventietips auto
Image
Preventietips voor op reis

Reis en vakantie

Zorgeloos op reis gaan en terugkomen met alleen maar leuke herinneringen. Klinkt heerlijk toch? Met onze preventietips ga je relaxed op vakantie en kom je uitgerust weer terug
Preventietips reizen
Image
Voorkom waterschade

Waterschade

Water heeft maar weinig nodig om schade te veroorzaken. Denk aan een kitrand die niet aansluit of een verstopte dakgoot. Je ziet de schade meestal niet meteen. Maar als je het eenmaal ziet, blijkt het vaak groot. Lees hoe je waterschade voorkomt.
Preventietips waterschade
Image
Inbraak: voorkom schade!

Inbraak

Een inbreker in je huis, die overal doorheen gaat en waardevolle spullen meeneemt. Je moet er niet aan denken! Wat kun je doen om inbraak te voorkomen? Lees onze preventietips.
Preventietips inbraak
Image
Preventietips onweer en bliksem

Onweer en bliksen

De één vindt een stevige onweersbui gezellig, de ander staat er doodsangsten bij uit. Schade door onweer voorkomen? Er zijn eenvoudige maatregelen die je voor en tijdens onweer kunt treffen. Nieuwsgierig? Lees snel verder.
Preventietips onweer
Image
Klantenservice team

Heb je schade? Meld het ons

Schade melden, declaratie indienen of een hersteller inschakelen? Wij helpen jou stapsgewijs naar de juiste oplossing en informeren wij jou wat er gebeurt na jouw schademelding of declaratie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Een schade melden

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een eerste reactie van ons. Je hoort dan of we je schade herstellen, een bedrag vergoeden (en hoeveel natuurlijk, niet onbelangrijk) of dat je schade helaas niet is verzekerd (en waarom niet). Misschien hebben we nog aanvullende documenten nodig om jouw schade te kunnen beoordelen. Zoals foto's of een nota. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, nemen we jouw schademelding verder in behandeling. Binnen 10 werkdagen hoor je dan alsnog of jouw schade wel of niet wordt hersteld en/of vergoed.