Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Preventietips: Beperk uw schade

header_preventietips_herfst_winter.jpg
Particulier Verzekeren Preventietips: Beperk uw schade

Hoe kunt u de kans op schade beperken? Wij hebben daar in verschillende categorieën tips voor u verzameld die u kunnen helpen de kans op schade zoveel mogelijk te beperken. 

Telefoon of tablet 

Hoe voorkomt u verlies, diefstal of beschadiging van uw telefoon of tablet?

 

laarsjes

Storm, regen, sneeuw

In Nederland hebben wij veel verschillende weersomstandigheden. Van een heerlijk zonnetje naar dagen met storm, regen of sneeuw. Hoe voorkomt u schade in deze verschillende weersomstandigheden?

Auto

U bent zuinig op uw auto. Dan is het vervelend als u een ingeslagen ruitje ziet of ontdekt dat uw auto weg is. Gelukkig kunt u zelf de kans op inbraak en schade te verkleinen met de volgende tips. 

Reis en vakantie

Op reis gaan is onbezorgd vertrekken en met leuke herinneringen thuiskomen. We willen niet dat uw vakantie in een boze droom eindigt. Daarom geven wij u een aantal reistips.

water

Waterschade

Waterschade ontstaat vaak door iets onschuldig. Soms duurt het even voor u wat ziet. En dan blijkt de schade groot. Lees de tips om dit te voorkomen.

Inbraak

Het is een enge gedachte. Iemand in uw huis die door uw spullen gaat. U wilt uw waardevolle bezittingen natuurlijk niet kwijt. Hoe voorkomt u inbraak?

Onweer en bliksem

Donder is het geluid dat tijdens onweer gehoord wordt door de ontlading van de bliksem. Die bij veel mensen zorgt voor grote angst. Toch hoeft u niet bang te zijn. U kunt een aantal gemakkelijke voorbereidingen treffen voor en tijdens onweer, om schade te voorkomen.