Voorkom verlies, diefstal of beschadiging van jouw telefoon of tablet

Toch schade? Meld het ons
Image
Voorkom verlies, diefstal of beschadiging van jouw telefoon of tablet

Koop een beschermhoesje

Gebruik een beschermhoesje voor je telefoon. Het hoesje beschermt tegen schade bij het laten vallen of van de tafel stoten. Voor een paar euro heb je er al een. Dat is veel goedkoper dan het vervangen van het scherm.

Bescherm je scherm met een screenprotector

In de telefoonwinkel zijn allerlei screenprotectors te koop. Deze plak je op het scherm. Dunne protectors voorkomen met name krassen op uw scherm. Een dikke protector helpt tegen het barsten van het scherm als je je telefoon laat vallen.

Voorkom diefstal

Veel mensen gebruiken hun telefoon als boodschappenlijstje in de supermarkt. Of om even snel de nieuwste aankoop te laten zien via Whatsapp. Daardoor ligt een telefoon vaak voor het grijpen. Voor jou, maar ook voor anderen. Stop jouw telefoon altijd goed weg. In de afsluitbare binnenzak van je jas, of in een tas met rits. De gelegenheid maakt echt de dief.

Let op draden tijdens het laden

Het overkomt iedereen wel eens: struikelen over het oplaadsnoer van de telefoon, tablet of laptop. En voor je het weet valt het apparaat van tafel. Leg de oplaadsnoeren uit de loop als je een apparaat wilt opladen.

Bewaar sleutels apart van jouw telefoon

Sleutels veroorzaken gemakkelijk krassen, ook als je een beschermhoesje of screenprotector gebruikt. Bewaar je sleutels daarom apart van jouw telefoon.

Stop de telefoon niet in je achterzak

Het is niet slim om de telefoon in jouw achterzak te stoppen als je deze niet gebruikt. Vaak is je telefoon zo gemakkelijk door anderen te pakken. Ook kan het toestel door de druk beschadigen als je gaat zitten.

Met jouw telefoon naar het toilet

Wij raden jou aan om de telefoon niet in jouw achterzak te doen. Dat doen we niet alleen om de redenen hierboven. Veel telefoons vallen tijdens een bezoek aan het toilet in het water. Misschien hoor je nog net de ‘plons’ en kom je er op tijd achter. We horen ook vaak dat de telefoon wordt doorgespoeld.

 

De Aegon Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Ook de telefoon en laptop die je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd.
Bereken mijn premie