Reisverzekering met werelddekking

Hoe sluit je een reisverzekering met werelddekking af? Bij het afsluiten van de Aegon Doorlopende Reisverzekering met basisdekking kies je als extra module Werelddekking. Zo ben je buiten Europa onder andere goed verzekerd voor diefstal van je spullen en hulpverlening bij ziekte. Je kunt het dekkingsgebied aanpassen in Mijn Aegon. Wil je maximale zekerheid, sluit dan Aegon Doorlopende Reisverzekering met allriskdekking af. Je bent dan standaard overal ter wereld voor reizen tot 180 dagen verzekerd. Daarnaast worden ook noodzakelijke medische kosten in het buitenland vergoed als deze hoger zijn dan de medische kosten in Nederland. De hogere kosten worden namelijk niet vergoed door je zorgverzekeraar. 

Image
reisverzekering met werelddekking

Welke landen vallen onder de Europadekking?

Met de basisdekking van de Aegon Doorlopende Reisverzekering ben je standaard verzekerd in Europa. Ook de Azoren, Canarische Eilanden en Madeira, vallen onder de Europadekking. Verder ben je in een aantal niet-Europese landen gedekt die grenzen aan de Middellandse Zee. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar Turkije, Marokko of Egypte, dan ben je óók goed verzekerd met deze dekking. Bekijk hieronder de volledige lijst met landen die onder de Europadekking vallen.

Landen onder de Europadekking

 Albanie

 Kosovo

Portugal 

Algerije

Letland

Roemenië

Andorra

Libanon

Rusland (Europees deel tot aan het Oeralgebergte) 

België

Libië

San Marino 

Bosnië en Herzegovina

Liechtenstein

Servië

Bulgarije

Litouwen

Slovenië

Cyprus

Luxemburg

Slowakije

Denemarken

Macedonië

Spanje

Duitsland

Malta

Syrië

Egypte

Marokko

Tjechië

Estland

Moldavië

Tunesië

Finland

Monaco

Turkije

Frankrijk

Montenegro

Vaticaanstad

Griekenland

Nederland

Verenigd Koninkrijk (inclusief Noord-Ierland)

Hongarije

Noorwegen

Wit-Rusland

Ierland

Oekraïne

Zweden

IJsland

Oostenrijk

Zwitserland

Israël

Polen

Kroatië

Italië

Reisverzekering aanpassen wanneer je maar wilt

Je kunt de dekking van je Doorlopende Reisverzekering eenvoudig aanpassen. Als je de basisdekking wilt uitbreiden met werelddekking, dan kun je dit toevoegen aan je reisverzekering via Mijn Aegon. Je bent dan het hele jaar wereldwijd verzekerd. Naast de aanvulling werelddekking kun je kiezen voor andere aanvullende dekkingen die wellicht interessant voor je zijn.

Image
Wintersport kinderen in de sneeuw

Op wintersport? Check je reisverzekering!

Ik ga op wintersport en neem mee… thermoshirts, snowboots én een reisverzekering natuurlijk! Want als je pech hebt in de sneeuw, wil je in ieder geval geen zorgen over de kosten. Met de doorlopende reisverzekering van Aegon is wintersport standaard verzekerd. De ins en outs over de standaard wintersportdekking zetten we op een rij.

 

Lees alle ins and outs Reisverzekering met wintersportdekking afsluiten

Doorlopende Reisverzekering met werelddekking afsluiten

Ga je binnenkort op vakantie en wil je een Doorlopende Reisverzekering afsluiten met Europadekking of werelddekking? Bij Aegon kan dat heel voordelig en heb je dit al binnen drie minuten geregeld.
Bereken mijn premie

Wijzig je reisverzekering in Mijn Aegon

Wil je jouw Aegon Reisverzekering bekijken, wijzigen of een aanvullende dekking afsluiten? Dat kan bij ons 24 uur per dag in Mijn Aegon: jouw persoonlijke, digitale omgeving.
Naar Mijn Aegon