Wintersportverzekering

In tegenstelling tot vele andere verzekeraars ben je met de basis- en allriskdekking van de Aegon Doorlopende Reisverzekering standaard verzekerd op wintersport. Je bent verzekerd tegen materiële schade. Hieronder vallen onder andere diefstal en beschadiging. En voor hulpverlening bij een ongeval tijdens je (ski)vakantie. Zo ga je onbezorgd op wintersport.

Bereken mijn premie
Image
wintersportverzekering
Wat is verzekerd tijdens je wintersport?
  • Je kunt je eigen ski's of snowboard niet gebruiken doordat deze kapot of gestolen zijn, wij vergoeden de huurkosten voor vervangende ski's of snowboard. Tot maximaal € 250,- per gebeurtenis
  • Kosten voor skipassen, skiliftkaarten, skilessen en gehuurde wintersportuitrusting die je vooraf hebt betaald, maar niet hebt kunnen gebruiken worden vergoed.
  • Bij opsporings- en reddingsacties vergoeden wij de (meer) kosten die je zorgverzekering niet vergoedt. 
Wat is niet verzekerd tijdens je wintersport?
  • Schade aan je snowboard of ski’s tijdens een snowboard-, ski- of langlaufwedstrijd (of tijdens de voorbereiding van een wedstrijd) is niet verzekerd.

Wil je exact weten wat er allemaal wel en niet verzekerd is en hoe hoog de maximaal verzekerde bedragen zijn, dan je dit nalezen in de polisvoorwaarden van onze Doorlopende Reisverzekering

Wintersport met werelddekking

Met de basisdekking is wintersport in Europa en alle landen grenzend aan de middellandse zee verzekerd. Ga je op wintersport buiten Europa, bijvoorbeeld in Canada, Japan of Amerika? Dan kun je de aanvullende dekking Werelddekking afsluiten. Met de allriskdekking ben je standaard wereldwijd verzekerd.

Geneeskundige kosten meeverzekeren

Wie betaalt eigenlijk de medische kosten als je een ongeluk krijgt tijdens de wintersport? Je basiszorgverzekering vergoedt zorg die niet kan wachten tot je weer in Nederland bent. Deze kosten worden vergoed tot aan het Nederlandse tarief. Als de zorg in het buitenland duurder is dan in Nederland worden deze meerkosten niet vergoed. In veel landen is medische zorg duurder. Bijvoorbeeld in Zwitserland of de Verenigde Staten. Onze Doorlopende Reisverzekering met allriskdekking vergoedt deze (meer)kosten wel. Bij onze basisdekking kun je kiezen om je hiervoor te verzekeren met de aanvullende dekking 'Geneeskundige kosten'.

Image
Duikvakantie ook verzekerd

Je duikvakantie ook verzekerd

Ook onderwatersport valt onder de standaarddekking van de Aegon Doorlopende Reisverzekering. Je bent dus tijdens je duik- en snorkelactiviteiten goed verzekerd. Vergeet niet de extra werelddekking af te sluiten als je buiten Europa gaat duiken.
Bereken mijn premie

Reisverzekering met wintersportdekking afsluiten

Ga je binnenkort op wintersport of duikvakantie en wil je een Aegon Doorlopende Reisverzekering afsluiten? Bij Aegon kan dit heel voordelig en heb je dit binnen 3 minuten geregeld.
Bereken mijn premie

Wijzig uw reisverzekering in Mijn Aegon

Wil je je Aegon Reisverzekering bekijken, wijzigen of een aanvullende dekking afsluiten? Dat kan bij ons 24 uur per dag in Mijn Aegon: jouw persoonlijke, digitale omgeving.
Nog geen account? Maak er dan 1 aan Naar Mijn Aegon